איזה כיף....

1סאלי1

New member
איזה כיף....

השבוע שלי התחיל נהדר כי כבר ביום ראשון איך שאני מתחילה לעבוד, אני פותחת פרוספקט של היכל התרבות בנתניה, בכדי לראות איזה מופעים והצגות חדשות יהיו בחודשיים הקרובים ואז אני פתאום נתקלת ב: 16/10 - עמיר בניון, אודיטוריום היכל התרבות במופע: ניצחת איתי הכל..... אתם לא מאמינים איזה שמחה זה גרם לי.... אז רק שתדעו.
 
סאלי נשמה

את לא יודעת איך שימחת אותי באמת שזה עושה לי טוב גם אם זה רחוק ולא אוכל ללכת טוכ לדעת שיש עוד הופעות זה נורא כיף לשמוע! תודה רבה ושיהיה לך יום מקסים!
 

1סאלי1

New member
תודה לך!

תודה שאת משתתפת בשמחתי....מתה עלייך! יום מקסים גם לך מתוקה!
 

Nahoum

New member
סאלי מאמי

איזה כיף לשמוע את זה. זה אומר שגם עד אמצע אוקטובר יש לנו את סבב ההופעות והוא לא הולך להיגמר :). את הוכלת להופעה? את באה לירושלים תוכלי לתת עוד פרטים על ההופעה (שאני אוכל לעדכן באתר עצמו) תודה רבה, נחום.
 

1סאלי1

New member
נחום מאמי...

ברור שאני הולכת להופעה!!!! וגם להופעה באוניברסיטת ת"א... לירושליים זה עוד בספק... חוץ מזה אין לי כרטיס.... ואני לא יודעת אם נשאר... בעזרת ה' נראה כבר. ההופעה תתקיים ב16/10 מוצ"ש, 21:30, האודיטוריום, היכל התרבות נתניה טל' לכרטיסים: 09-8308811/ 09-8624397 כולם מוזמנים!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
למעלה