איזה כיף...

איזה כיף...

יש לי היום "מסיבת סיום" של הקורס שלי... עם המורה נעמי מרחובות. אני מקווה שהיום אני אהיה יותר אקטיבית מאשר במפגש של הפורום... במפגש הייתי קצת סגורה כי בכל זאת, הייתי עם אנשים "זרים" שאני כביכול לא מכירה וזה לא כל כך פשוט. היום זו מסיבה עם הבנות שלמדו איתי במהלך השנה האחרונה. שיהיה לכולנו יום נחמד ומרשרש!!!

היה פיצוץ!

אלה היו שעתיים וחצי של שכרון חושים. וואי, רקדתי נראה לי כמו שבחיים שלי לא רקדתי! זה היה ממש פורקן.המוזיקה היתה בפול ווליום, כל החברות מהקורס, המורה הרביצה הופעה דה בסט, ואני, פשוט לא ישבתי לדקה. וגיליתי שיש תנועות שאני מסוגלת לעשות אותן!!! ולא רק להסתכל על אחרות עם הלשון בחוץ. בוא נאמר, שאתמול, הוסיף לי לבטחון העצמי הרבה!!! אני כבר חושבת על החליפה שאני הולכת לקנות, ועל ההופעה הראשונה שלי... (לא ידוע מתי אבל עכשיו אני לא כל כך חוששת) בקיצור, אני שמחה שהייתי שם, ואני מבטיחה שלקראת המפגש הבא, אני אני אתכונן, ואני ארקוד!!!!!!!! כן, כן. מילה זו מילה! אני אנסה לשים פה תמונה מאתמול...

בטח!

האנדרנלין בגוף חבל"ז.... אני מרגישה שאני מסוגלת לרקוד שבוע רצוף בלי לנוח דקה

אני סקרנית לדעת -

מי משתי היפהפיות בתמונה היא את? זו מ-
, או זו מ-
? כיף לקרוא את התיאור על שכרון החושים במסיבה שלכן!

tlingit

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

כל כך כיף לשמוע את ההתלהבות שלך, את האנרגיות הגבוהות (והביטחון
). ממש נפלא
אני שמחה שמסיבת הסיום היתה לך מקום בטוח לצאת קצת ולנסות

רובידה

New member
כל הכבוד יקירה

איך אני שמחה בשבילך, אני מאחלת לך עוד הרבה ערבים כאלה של שיכרון חושים. טעם החיים

תודה תודה לכולם!

איזה כיף שיש למי לשפוך את הלב ולספר, ויותר מזה, שמבינים לליבי, כי מן הסתם רובכם עברתם את זה הרבה לפניי.... אני זאת הבחורה משמאל... שיהיה לכולנו יום מרושרש ושמייח לקראת השבת!

למעלה