איזה כיף

גלגול

New member
איזה כיף

יאווו איזה כיף לי בלי עין הרע אני נוסעת לכפר סבא לראות את 2 הפרקים האחרונים חחחח יש !!!!!!!!! ואני יראה את אפרת וכל השחקנים

charmedl

New member
איך עשית 30 שניות??????????

הכי מהר שלי זה 36!!!!!!!!!!איך לחצת כול כך מהר מה ניחשת איפה יהיו התשובות או משהו כזה?????????יש לך שיטה כולשהי?????בבקשה תגידי לי!

תיפי1

New member
חחח גם אני

אני נוסעת לחברה שלי שגרה ליד קניון ערים ואנחנו נלך ביחד לשם... אבל בטח יהיו שם מלא אנשים

Tizzonit

New member
תראי....../images/Emo13.gif

אני לא מכפר סבא אבל אני מאוד מאוד הרבה שם... כאילו אני לומדת שם .. והקניון נמצא ברחוב הראשי של כפר סבא... הרחוב נקרא ויצמן ותאמיני לי קשה לפספס אותו כי הוא לכל אורך כפר סבא.. מקווה שאיכשהוא עזרתי... וכאילו מקסימום את לא מוצאת תשאלי אנשים ישר יגידו לך איפה זה..

MrJacKasS

New member
אני גר מול הקניון

ברחוב כצנלסון יש פנייה לרחוב הכרמל - זו הכניסה הראשית לקניון. אבל הקניון פתוח וסביר להניח שהאירוע יתקיים ברחבת הקניון, שזה נמצא ברחוב ויצמן - שזה רחוב גדול (ראשי) ככה שאם יש פנייה מוייצמן לרחוב סוקולוב אז את צריכה להתקדם עוד טיפה ואז תראי את הקניון. וגם יש תחנת אוטובוס קו 29 שעוצר ממש על הרחבה.

MrJacKasS

New member
הנה אולי זה יעזור

איפה שהנקודה האדומה שם בערך יש תחנת אוטובוס שזה יוצא ממש מול רחבת הקניון. נראה לי שזה קו 29 כמעט בטוח. וכפי שאת יכולה לראות יש לקניון 2 חלקים ישן וחדש בישן יש רק חנויות וכאלה אז זה בטח יהיה בחדש.

בכל זאת

New member
אני ממש אבל ממש לא מתכוון להיות שם

חחח כיאילו - פרקים אחרונים למיכאלה
מה אני צריך לראות אותם בעמידה עם צרחות של עוד מיליון ערסים ופרחות וכל הבלאגן וזה
אני מעדיף לראות לי בסבבה בבית - במזגן - על הספה
לעשות חושך, פופקורן, ולהגביר הכי חזק שאפשר

כן, אבל

אם הייתי כמוני- טסה לחו"ל דווקא בפרק האחרון, גם היית נוסע לשם כדי לראות תפרקים האחרונים+אפרת ונתי המולשמים!!

מיכל1082

New member
זו בדיוק ההתלבטות שלי. כנסו רגע..

אני לא יודעת אם ללכת... למישהו יש עצה?

למעלה