איזה כיף!!! איזה כיף שהולך להיות ספיישל של כל הטלנובלות אני מה-זה מחכה לזה זה עוד מעט ב-18...!! יש!!
I iritoosh New member 7/8/04 #1 איזה כיף!!! איזה כיף שהולך להיות ספיישל של כל הטלנובלות אני מה-זה מחכה לזה זה עוד מעט ב-18...!! יש!!
מ מתה על בן ודורין New member 7/8/04 #7 גמני לא../images/Emo70.gif אין סיכוייי../images/Emo70.gif בחיים לאא
י יוסטונית בדם New member 7/8/04 #8 ברווווווווווווווווור זה כזה שווה כולנו מחכים לזה.. פשוט חובה לראות אבל תשתדלו לשרשר... כדי שההודעות האחרות לא יעופו למלא לדפים אחרים...
ברווווווווווווווווור זה כזה שווה כולנו מחכים לזה.. פשוט חובה לראות אבל תשתדלו לשרשר... כדי שההודעות האחרות לא יעופו למלא לדפים אחרים...
ש שינשנית היחידה New member 7/8/04 #9 נצל"ש.--->>אנשייםםם תגידוווו לי...! מה בקשר למפגש פורום+מפגש עם הכוכבים... אני פשוט חזרתי אתמול מספרד..ואני לא מעודכנת!!
נצל"ש.--->>אנשייםםם תגידוווו לי...! מה בקשר למפגש פורום+מפגש עם הכוכבים... אני פשוט חזרתי אתמול מספרד..ואני לא מעודכנת!!
ק קרן54321 New member 8/8/04 #10 איך היה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
איך היה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
ש שינשנית היחידה New member 8/8/04 #11 היה מזה כיף!!! -----> מאד נהנתי!!! וואי וואי כמה חתיכים יש שם!!! בכמויות!! אמאל'ה!!! הלכתי למות מרוב כל החתיכים שם!! מליונים של בלונדינים..!! חח בלי שום קשר היה ממש ממש כיף!!!
היה מזה כיף!!! -----> מאד נהנתי!!! וואי וואי כמה חתיכים יש שם!!! בכמויות!! אמאל'ה!!! הלכתי למות מרוב כל החתיכים שם!! מליונים של בלונדינים..!! חח בלי שום קשר היה ממש ממש כיף!!!