איזה כיף!!!!!!!!!!!
גיליתי היום איזה טיול שנתי הולך להיות לנו.... בקיצור ולעניין : זה פצצצצצצצצצצצצצצצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא טיול שנתי זה, זה טיול כיף שהאריכו ל4 ימים! בד"כ טיולים שנתיים אומרים המון מסלולים הליכות נופים א"י,ובערב זה סתם פעילויות נחמדות.... אבל השנה כל יום זה כיף כיף כיף!!!!!!!!!!! להלן הפירוט: (דרך אגב הטיול יוצא ביום הולדת שלי!!!!!!!!!!! ה SWEET SIXTEEN!!!!! אפשר לבקש יותר מזה?????? לא נראה לי......
) טיול שנתי, שכבת י"א, ירושלים: לרמת הגולן! יום א´ 21.10.01 (יום הולדתתתתתת) : תצפית ממצפה שלום, מסלול הליכה בנחל זויתן (לא מבינים כלום מהשמות, אבל זה מקומות יפים!) פעילות ערב: פעילות חברתית באכסניה (החדשה לגמרי...) יום ב´ 22.10.01: מסלול הליכה בקרן עין גב, ביקור בחוות התנינים ובחמת גדר , רחצה בברכות פעילות ערב: עושים ברביקיו (על האש) וערב דיסקו... יום ג´ 23.10.01: מסלול הליכה בבניאס (מקום מהמםםם היינו שם בט´), אירוח דרוזי בעין קניה, סיור בעמק הבכא פעילות ערב: ערב חופשי בטבריה!!!!!! (אתם קולטים??? ל4 שעות נותנים לנו ללכת איפה שבא לנו!!!! ועוד בטבריה....סבבי!) יום ד´ 24.10.01: יום כיף במרכז קנדה במטולה (מהבוקר עד הצהריים נהיה שם, זה מקום עם בריכות מחוממות, באולינג,החלקה על הקרח ועוד הרבה.....) וזהו....נחזור בערב לירושלים!!!!!!!!! יום חמישי יהיה חופש וגם יום שישי!!!!!!!!!!!!!! כל השבוע הזה יהיה רק כיף וחופש..... איך אני מצפה לזהההההההה!!!!!!!!!!!! יאללה ביי נטלי "מאושרת עד הגג
" ב