איזה כיף!!!!

איזה כיף!!!!

התעוררתי עכשיו (בוקר טוב לי), ואח שלי בא אלי ביציאה "שמעת? נוסעים לישראל" ואני כזה "מה? למה? מתי?" מסתבר שב-12.7 אנחנו יוצאים לחופשת מולדת עד ה-24!!!! איזה יופי!!!!
הייתי בארץ כבר בפסח, אבל עכשיו יותר שאווה כי זה החופש הגדול ואפשר להנות מהאוכל שיש בארץ ולא לסבול עם המצות בעעע
סוף סוף אני יאכל פלאפל אמיתי ולא החיקוי העלוב שיש פה! איזה כיייף! טוב אני זזה, תהנו לכם איפה שלא תהיו ביי.

CosmikDebris

New member
איכסה

את אפילו טועמת את החרא שקוראים לו פלאפאל פה? למרות שיש כמה מקומות ערביים עם פלאפאל דווקא טעים, אבל בחיים אל תלכי לישראלים. יש ב EAST SIDE ב רחוב 11 ו 9 מקומות כאלה מגניבים עם נרגילה והכל אם בא לך...

Flying Camel

New member
את באה יומיים לפני המומולדת שלי..

חחח יש לי יום הולדת ב14 ליולי!!!! לא רוצה להיות בן 18
כי בעוד כמה שנים אהיה בן 79 ואז כל מה שאני יעשה זה רק לשבת עם תחתונים וגופיה באיזה אוהל במרוקו...וזה חבל... חחחח סתם...אני כבר בטח אהיה בקבר..נו...מילא..

jusmin88

New member
מה קרה לך ???

אני מתה להיות בת 18 ... למרות שאני רק בת 15 ... זה גיל משוגע ... כל ההורמונים משתוללים ויש הרבה אקשן!!! ומזל טוב מוקדם !!!!

justnoa

New member
וואי!

פעמיים בשנה??? שווה.... גם אני רוצה! תעשי חיים!!!

justnoa

New member
בשנה???

זה משמ הרבה... גם אם לא בשנה אבל מצד שני בטח רק מפה הטיסה ממש יקרה בגלל המרחק

לפני 8 חודשים בערך

נחתתי כאן... וואו הזמן עבר ממש מהר! ותודה לכולם! אני יהנה אני בטוחה, איך אפשר שלא להנות??? אני כבר מחכה להשתזף בחוף פרישמן! חחחח הייתי חורשת על החוף הזה בארץ. אתמול אמרתי לכל מיני אנשים פה שאני נוסעת לישראל אז כולם היו כזה take care! וזה היה ממש מצחיק.

JMSixfeetsmall

New member
סבביות!!!!

אני נוסעת לארץ בסוף יולי (סופית)!!! פעם אחרונה שהייתי שם היה לפני שנה! למרות שאינטל (שאחראית על המיקום הגרוע, ניו מקסיקו) נותנת לנו לסוע לארץ פעמיים בשנה אמא שלי לקחה לי את הכרטיס ונסעה 6 פעמים השנה... לא נורא... היא תשלם על כל ההופעות שאני הולכת בקיץ...
יום טוב!

למעלה