איזה כיף!

• פותח הנושא zwal
  • פורסם בתאריך

zwal

New member
איזה כיף!

קיבלתי עכשיו את X-MEN 1.5: COLLECTOR'S EDITION!!! איזו גרסה שווה...

zwal

New member
אז ככה

יש בה משהו שנקרא ENHANCED VIEW אפשר לראות את הסרט ובמקביל לראות קטעים שנעשו מאחרוי הקלעים או סצנות חלופיות שרצו לשים. פשוט עושים את זה בצורה מגניבה כזו. קצת קשה לי לתאר איך בדיוק. ועוד המון דברים שלא היו בסרט והמון דברים מהסרט השני ועוד ועוד ועוד...

Silver Surfer

New member
זה יצא בכלל?

באמזון ראיתי שיש רק קנייה מוקדמת, שכשהסרט יוצא ישר שולחים.

zwal

New member
נכון אבל...

בלייזרקלאב הישראלי תמיד מקבלים סרטים שבוע-שבועיים לפני כולם איכשהו. הסרט הגיע אליהם ב-5/2/03 ובאותו יום פשוט קפצתי לקחת אותו מהם...

roya9

New member
אני יודע על מה אתה מדבר..

קניתי בחנות מיוחדת את הדיוידי של הסרט עם כל התוספות (עלה הון..) וזה ממש ממש יפה.. למרות שאם משווים את זה לדברים שהוסיפו לספיידרמן או לסטאר-וור זה לא משהו..

nick fury

New member
מצטער להגיד את זה, אבל אין כל חדש..

בזה. עוד כשיצאה הגרסא הראשונה של הדיוידי קניתי את זה, וגם שם היה את ה-ENHANCED, והם לא היו משהו. אומנם מראים קצת חומר על X2 בגרסא החדשה, אבל זה משהו שאתה יכול למצוא באתרים כמו WWW.SUPERHEROHYPE.COM X2 אמור להיות מבטיח יותר, עם וולברין עצבני יותר, נייטקרולר, קולוסוס (אפילו אם זה כמה דקות מסך), אייסמן (שאני מקווה שיוציא הפעם יותר מאשר שושנה
- מהסרט הראשון). לסייקסלופ קיצרו את הוייזור, והפעם זה לא ענק כמו בסרט הראשון, אלא כמו שצריך להיות. כבר אמרתי שייראו את גמביט, ביסט (ללא פרווה כחולה) ואת מורוו (MORROW)?

nick fury

New member
מהקומיקס.....פירוט בפנים...

אחת מהמורלוק, החבורה ששוכנת במחילות מתחת לאדמה בגלל השוני שלהם, הכיעור שלהם. במקרה של מרוו (תיקון טעות MARROW), יש לה תאוצה בבניית עצמות בגופה (כמו שלספייק יש באקס מן אבולושן), אבל מאוחר יותר טכנולוגיה חייזרית הפכה אותה ליפה (את זה בטח לא נראה ב-X2). אגב, היו הרבה תלונות מצד השחקנים (!!!) שהעלילה התרכזה רק בסטרייקר ובמאבק נגד המוטציות, וחסר רגש, הומור ואפילו פיתוח הדמויות, כמו סטורם, סייקלופס, רוג, נייטקרולר, וולברין (נו, טוב, קצת נגעו בזה בסרט הקודם). אני מניח שהקהל שלא מכיר את הקומיקס ייאלץ להסתפק באקשן
, אנחנו כבר מכירים את הסיפור. אגב, חשבתם מה היה קורה אילו שני הסרטים האלו לא היו מסווגים כ-PG-13? זאת אומרת, מתאים לילדים מגיל 13? היתה יכולה להיות הרבה יותר אלימות!!!!

למעלה