איזה כיף...............

שמופית

New member
איזה כיף...............

תמיר החליט להישאר בבית ולא ללכת להורים שלו ליום כיפור, כך שלא נותרתי ערירית ומיותמת בבית
(לא שהייתי סובלת - אני מאלה שמסתדרות גם לבד, אבל הרבה יותר כיף להיות ביחד...). וחוץ מזה, היינו ביום שישי בסרט מ-ד-ה-י-ם ומומלץ - XXX זה השם של הסרט. בהתחלה, כשתמיר שלח לי באיסיקיו את השם שלו, חשבתי שהוא שולח לי נשיקות והתעצבנתי עליו למה הוא לא מגלה לי איך קוראים לסרט
הקיצר, יש בסרט הזה פעלולים מדהימים ואקשן ואין רגע מנוחה. מומלץ בחום לכל אוהבי האקשן

shelycat

New member
מה נישתנה ה**** מכל הלילות?

טוב אני יודעת שזה בעקרון שייך לפסח אבל אין לי מושג מה שרים ושואלים ביום כיפור....... למה שונתה ההחלטה כך פתאום? בכל מקרה שמחה שאת לא לבדך במערכה.

שמופית

New member
היו לו כל מיני סיבות.....

זה התחיל בזה שאין לו כוח לצעוד לביהכ"נ 5 ק"מ, המשיך בעובדה שממילא מבחינת החברים זה לא יהיה כמו בשנים עברו, כשכולם היו נפגשים ומבלים עד אור הבוקר ביחד והסתיים במשפט המחץ "אמנם רשום "ועיניתם את נפשותיכם", אבל לא צריך להגזים..." (או במילים אחרות - לא רוצה להיות רחוק ממך
)

יעלי2

New member
שמופית, גם אתם הייתם בהקרנה

של טריפל X בקניון איילון אחה"צ? אנחנו גם צפינו בו ונהננו מכל שניה! במיוחד אהבנו את הסצנה עם המכונית של הסנטור (כדי לא להרוס אני אעצור כאן). והבחור! איזה הורס! סרט מומלץ בחום לאוהבי ז´אנר המותחנים וסרטי הפעולה האיכותיים אך בעלי הסוף האמריקני.

שמופית

New member
כן ../images/Emo70.gif גם אנחנו היינו ../images/Emo70.gif

תהרגי אותי, אבל חשבתי עליך בהקרנה הזו !!! היתה בחורה שנורא הזכירה לי אותך, אבל היא היתה לבד (לפחות נכנסה והתישבה לבד) ולא חשבתי שתבואי לבד לסרט שכזה... איזה קטע !!! גם אנחנו אהבנו לאללה את הקטע עם המכונית - אדיר
ובכלל - סרט מעולה !

יעלי2

New member
איזה קטע! ולא הייתי לבד אלא עם

בעלי, וגם פגשתי שם חברה (במקרה).

שמופית

New member
אז מעניין אם הבחורה שראיתי

וחשבתי שזו את, באמת היתה את
לא ראית אותנו

יעלי2

New member
לא. אבל גם לא חיפשתי כי לא ידעתי

שתהיו. ומייד אחרי הסרט טסנו לתוך הקניון (15:30) כדי לקנות מתנה לחברה ששכחנו את יום הולדת שלה. ידענו שהחנויות יהיו סגורות וזה היה מקדם לחץ רציני.

למעלה