איזה כיף

ofra6

New member
איזה כיף

אני מברמנת במועדון שכל חמישי ושישי יש שם מסיבה עברית. אני עובדת שם כבר שלוש שנים, כך שאפשר להגיד שאני דיי מכירה את השירים שהדי-ג'י שם. מדי פעם יש גיוונים והפתעות. עבדתי היום עד 2 והיו חמישה שירים של יהודית. איזה כיף, למרות שהייתי עייפה ממש, היה לי מצב רוח ממש טוב. היו: -סיפור מותם של עלמה ועלם (בהתחלה כשכולם יושבים ולא רוקדים. אף פעם עוד לא היה את זה שם). -עיר קטנה (את זה דווקא כן יש שם כמעט כל ערב מאז שזה יצא). - בוא לריו. - באה מאהבה (תמיד, אבל תמיד יש בערך ב-01:00). - כשתבוא אהבבה (כבר המון זמן לא היה). בקיצור, שוב יהודית עשתה לי מצב רוח טוב ... :) :) :)

יווו אני מקנאאאא...

קודם כל, כל כך הרבה זמן לא יצאתי, וורקהוליק שכמותי <כינוי חדש?
> היום דווקא התלבטתי בין "כשתבוא אהבה" לבין "געגוע" <שמתחיל ישר מהחלק של "איך טלפון אחד קטן..."> לצלצול לפלאפון. האמת ש"באה מאהבה" יכול להיות אחלה בחירה <לא, יאיר, אתה לא יכול לשנות!> אבל כש"בבוקר" זה השעון המעורר, איך אפשר לא לפתוח את היום עם חיוך??? חחח גלשתי פה לעניינים אחרים
אבל למרות שזה כייף לשמוע שירים של יהודית במכוון, הדבר הכי כייף הוא לשמוע אותם בהפתעה. אז גם אני רוצה!!!

hilali1

New member
אגב שמעתי איזזה שיר לא מוכר של יהודית

משהו מהתקופה של ארץ טרופית.. אם שמעתי נכון השדרן אמר שקוראים לשיר "טאג מאהל". יש דבר כזה

למעלה