איזה כיף!

איזה כיף!../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

חזרתי עכשיו משיעור בלט! וכל כך נהנתי בו. הוא שיעור שבו אני עובדת על הטכניקה. וגם כיף לי לעשות יחד עם המוסיקה. אגב,למדתי קצת לנגן על אורגנית,קלאסי בעיקר,ואני מרגישה שזה מאוד עזר לי לקצב בשיעורים. גם כיום אני לומדת קצת את תולדות המוסיקה,אמנם לא מנגנת,כי אין לי כרגע הרבה זמן לזה.ואני עסוקה בדברים אחרים,אך לומדת גם להקשיב למוסיקה. אני אוהבת מאוד מוסיקה קלאסית,ולומדת זאת כי מתעניינת בזה. אך אני מרגישה שזה גם נתן לי לריקוד הרבה. זה כזה כיף לרקוד עם המוסיקה. ממש כיף!!!! אגב,נוסף לי עוד שיעור טכניקה בשבוע! איזה כיף!!!!!!! על כל שיעור בלט שנוסף אני מרגישה כיף גדול. איזה כיף לי לרקוד!!!איזה כיף!!!!!

|ל../images/Emo23.gifובלט אהבה כה גדולה גם של חיי

תמיד ארקוד. לעד לעד ארקוד! כי פשוט אני כה אוהבת לרקוד!

אני שמחה שנהנת!!!

גם בשבילי הבלט זה הכי הכי... וראיתי את החתימה שלך...ואצלי הריקוד זה כל החיים!!!! (חס וחסה לא שופטת)

תודה../images/Emo13.gif

גם אצלי פעם הריקוד היה כל החיים. וגם כיום הוא הרבה מחיי. עזבתי אורח חיים שגדלתי בו,כלומר הייתי פעם דתית,וכיום חילונית,מפני שכה אוהבת לרקוד.היו קיצוניים שלא נעם להם שאני רוקדת,וניסו להפריע לי. למשל,ע"י כך שאמרו שלא אמצא בחור דתי שיסכים שארקוד,ועוד כל מיני דברים. אז לא חיפשתי למשל,בחור דתי,לא חסרו חילוניים. אז כן,הריקוד בשבילי הוא הרבה. הרבה מאוד.אך לא הכל.אני חושבת שזה בגלל שאני יותר מבוגרת מכם וחושבת למשל,על הקמת משפחה ודברים נוספים.

למעלה