איזה כיף

missy j

New member
איזה כיף../images/Emo137.gif

עוד שניה חופש חנוכה
והתכניות שלי הן: לא לעשות כ - ל - ו - ם. לחברים שלי ולי יש קטע כזה כבר שנתיים לעשות מסיבת כריסטמס
קונים עץ קטן כזה מפלסטיק בדרום ת"א, קונים אחד לשני מתנות קטנות כאלה מגניבות (עד 10 ש"ח) ועושים מסיבה כיפית עם עוגיות בכל מיני צבעים וסיידר תפוחים. מאד מומלץ!

RACHELI S

New member
נשמע פיצוץ!

והאמת הלוואי שלנו, ליהודים היה חג כזה דומה, אבל זה לא נראה לכם קצת.. נ ו צ ר י ?

i l i

New member
אוויי..!! מעולה!!

זה משו כמו פסח מעורבב בחנוכה שמקבלים כסף וקונים הרבה מתנות!! אויי חולה על זה... צריך למצוא לנו איזה סנטה ישראלי.. חולה על החג הזה הלוואי שלנו גם היה!

missy j

New member
ממש לא

זה בכלל לא בקטע נוצרי, לא אכפת לי שישו נולד וכל זה. לקחנו את המאפינים המגניבים (עץ עם מתנות) וזהו. אין מה לעשות, צריך לשדרג את החגים שלנו...

ODana

New member
../images/Emo136.gifרעיון מעולה../images/Emo139.gif

נראה לי שאני סתיו ורוני נעשה גם! אני רוצה גם גרביים כאלה שמכניסים ממתקים בפנוכו...

ODana

New member
סליחה באמת../images/Emo136.gif

זה היה נקודתי בלבד, בגלל ההודעה. פרו, לא ידעתי שאת כזאת רכושנית...

ODana

New member
קראתי וזה מעולה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כתבתי לך גם בתגובה. יש רק בעיה אחת: יותר מדי בנות ורק בן אחד (לא הבנתי - הוא חתיך או רק חושב שהוא חתיך?) הקהל דורש: להוסיף בנים(חתיכים) ומיד

p r u d e n s

New member
אני עובדת עכשיו על../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

פרק שני. בפרק מתחילים להיות יותר בנים.

Roniii

New member
סחתיין פרו../images/Emo78.gif

האמת היא שהיה לי קצת קשה לעקוב עם כל השמות, אבל נראה לי שבקרוב ניכנס לעניינים.. והתגובה הרשמית היא: שלוש נקודות (בקול של קריין סקסי)

סתיו מם

New member
פרו חמודונת../images/Emo24.gif

אני נותנת לך אלף נקודות, ועוד אלף בונוס! את גדולה!

p r u d e n s

New member
תודה סתיותיו../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

ותגובה? נתת?... אוף הטלי הזאת...בסוף שכתבתי את כל העבודה לבד, ואני כל כך טובה שגם רשמתי את השם שלה...

סתיו מם

New member
תגובה? את מתכוונת בבלוג?

טוב, חשבתי שתגובה פה זה מספיק
.. אני אכנס לשם בקרוב ואשאיר לך ד"ש עם שיר (אני שומעת, את השיר הזה ומשתגעת... לה-לה-לה)

סתיו מם

New member
סתאאם בדיחה../images/Emo6.gif

אבל כתבתי לך פה בדיון אחר על הבלוג... תציצי בתגובה שלי ואז בבלוג (או להיפך)...

../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

יאאאאאפפפפפפפפפפפפההההה
הבלוג הזה ממש יאאפפהה
השארתי תגובה שם בפרק הרביעי
אגב, אני גל.... אני כל הזמן קוראת פה... כתבתי פה פעם אחת
אולי אני יתחיל לכתוב כאן יותרררררר!!! ואני גם מנויה לראש 1... בנות, זה קומיקס מגניב
תוכלו למצוא אותי בפורומים כוכב נולד והמורדים.. בהה בבייי

p r u d e n s

New member
גלוש!../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

גמני השארתי לך תגובה בפוסט הראשון שלך ראיתי את הרשימה של הפורומים שלך בבלוגך וראיתי "זהירות בנות" ולא הבנתי מתי היית כאן.. עכשיו הבנתי...תישארי!

למעלה