איזה כיף!!../images/Emo13.gif
יום רביעי זה היום האחרון שלי בבית ספר!! אחרי זה רק באים למבחנים ויותר אני לא צריכה להתקרב למקום הזה.
אני ממש מקווה שבקולג' יהיה לי יותר טוב, ובאמת אמרו לי שב- sixth form ובקולג' הדברים הם שונים ואנשים הם שונים. (למי שלא יודע, פה זה חובה ללמוד בתיכון רק 3 שנים <שעכשיו אני מסיימת>, ואז מקבלים תעודה של gcse ואחרי זה יש עוד שנתיים ללמוד ב sixth form או בקולג', לפני שעוברים לאוניברסיטה, אבל השנתיים האלה הם לא חובה, ורק מי שבוחר להישאר נשאר) אז ככה ששנה הבאה מי שבא ללמוד זה רק אנשים יותר רציניים שבאמת רוצים לבוא ללמוד, וזה אומר שכבר נפטרנו מכל האדיוטים... וחוץ מזה שגם אתה בעצמך בוחר את המקצועות שאתה לומד (אז אני לא יצטרך לעשות מתמטיקה ומדעים שאני לא סובלתת!!) ויהיה לי יותר מעניין. אני גם כנראה הולכת ללמוד פה מוזיקה בקולג', והמרצים בשעורים הם מוזיקאים מקצועיים שהיו מופיעים בכל מיני להקות משנות השמונים וכל זה.. אז זה צריך להיות ממש כיף ומעניין!.. דבר אחרון הוא, שנראה לי שפשוט אנשים סוף סוף מתבגרים פה קצת, ועכשיו אני כבר לא יהיה בכיתה עם תינוקות, אלה עם אנשים יותר בוגרים ונחמדים. חוץ מזה שגם האנשים האלה יתעניינו בתחומים שגם אני מתעניינת, אז גם יש יותר מה לדבר איתם. בקיצור, אז יש לי למה לקוות ולצפות. מה איתכם, מתי אתם מסיימים לימודים? גם אתם צריכים לשבת ולחרוש למבחנים חשובים? מה אתם מתכננים לעשות בסוף התיכון? (למי שקרוב לסוף..) ביי-ביי ליבי
יום רביעי זה היום האחרון שלי בבית ספר!! אחרי זה רק באים למבחנים ויותר אני לא צריכה להתקרב למקום הזה.