איזה כיף!!

Julia16

New member
איזה כיף!!../images/Emo13.gif

יום רביעי זה היום האחרון שלי בבית ספר!! אחרי זה רק באים למבחנים ויותר אני לא צריכה להתקרב למקום הזה.
אני ממש מקווה שבקולג' יהיה לי יותר טוב, ובאמת אמרו לי שב- sixth form ובקולג' הדברים הם שונים ואנשים הם שונים. (למי שלא יודע, פה זה חובה ללמוד בתיכון רק 3 שנים <שעכשיו אני מסיימת>, ואז מקבלים תעודה של gcse ואחרי זה יש עוד שנתיים ללמוד ב sixth form או בקולג', לפני שעוברים לאוניברסיטה, אבל השנתיים האלה הם לא חובה, ורק מי שבוחר להישאר נשאר) אז ככה ששנה הבאה מי שבא ללמוד זה רק אנשים יותר רציניים שבאמת רוצים לבוא ללמוד, וזה אומר שכבר נפטרנו מכל האדיוטים... וחוץ מזה שגם אתה בעצמך בוחר את המקצועות שאתה לומד (אז אני לא יצטרך לעשות מתמטיקה ומדעים שאני לא סובלתת!!) ויהיה לי יותר מעניין. אני גם כנראה הולכת ללמוד פה מוזיקה בקולג', והמרצים בשעורים הם מוזיקאים מקצועיים שהיו מופיעים בכל מיני להקות משנות השמונים וכל זה.. אז זה צריך להיות ממש כיף ומעניין!.. דבר אחרון הוא, שנראה לי שפשוט אנשים סוף סוף מתבגרים פה קצת, ועכשיו אני כבר לא יהיה בכיתה עם תינוקות, אלה עם אנשים יותר בוגרים ונחמדים. חוץ מזה שגם האנשים האלה יתעניינו בתחומים שגם אני מתעניינת, אז גם יש יותר מה לדבר איתם. בקיצור, אז יש לי למה לקוות ולצפות. מה איתכם, מתי אתם מסיימים לימודים? גם אתם צריכים לשבת ולחרוש למבחנים חשובים? מה אתם מתכננים לעשות בסוף התיכון? (למי שקרוב לסוף..) ביי-ביי ליבי

נעמצי

New member
איזה כיף לך!

שיהיה לך המון המון המון המון בהצלחה Goed geluk met je test ומה את הולכת ללמוד בקולג'? אני עדיין רק בחטיבה....... ואת כבר רואה את הסוף!

Julia16

New member
אני הולכת ללמוד..

מוזיקה ופסיכולוגיה Hopefully... זה עוד לא בטוח, קודם אני צריכה לקבל ציונים טובים בשביל שבכלל יקבלו אותי לשם.. מתי את מסיימת ללמוד השנה?

נעמצי

New member
יש לי עוד מלא זמן

כי גם ככה יש עוד זמןת וגם אני צריכה לעשות שעורים בקיץ כי בא לי לדלג על כתה ט' כי יש לי פוטנציאל לזה ולעלות ישר לכתה י. לא נכנסתי פה לכתה ט בגלל בעיות שפהת אבל בגלל שאני ממש משתפרת ומבחינת רמה אני ממש ברמה יותר גבוהה מהכתה שלי יש לי סכוי, לפחות בחלק מהמקצועות- אנגליתת מתמטיקה וכל המדעים

אמממ...

המבחנים שלנו היו לפני חופשת ה-easter שבטח אצלכם קראו לזה "חופשת האביב" או משהו בסגנון... ככה שאין לי מבחנים עד סוף השנה... אחר כך יש לי עוד איזה 3 שנים בביצפר, אחרי זה אני נוסעת לישראל לעשות צבא, אחרי הצבא נוסעת לתאילנד ולאמריקה לטיול... ואז הולכת לאוניברסיטה (אם זה בישראל או פה) ומתחילה ללמוד פסיכולוגיה וכנראה שאני אעבור איזה סמינר למורים כי אני רוצה להיות מורה. תמיד רציתי להיות וטרינרית אבל ביולוגיה זה לא בדיוק הצד החזק שלי...

חיחי |צוחקת בהנאה|

בדיוק לפני שנה (טוב לא ממש בדיוק, עוד 10 ימים זה יהיה בדיוק) אני סיימתי את הבגרויות שלי. חיים יפים. חה לכם, חה. ועוד שבוע (!!!!!) נגמרים המבחני גמר של הסמסטר וחופש! כי להיות באוניברסיטה.

J0nathan17

New member
אוקי אז

אני עכשיו במה שנקרא sixth form באנגליה אז יש לי עוד שנתיים אחרי השנה.. באמת כיף לראות את הסוף, ולהתחיל לחשוב על הגיוס
בשביל להסתכל על זה ברוח טובה, הרווחתי שנה לפני הצבא מי עוד מתכוון לחזור בשביל זה? מי לא? למה?

M o n t a n a

New member
גמאני באנגליה! :)../images/Emo98.gif

אני רק ב- GCSE, year 10 מסיימת תיכון בגיל 16 וחצי, בגלל שהקפיצו אותי כיתה... איפה אתה לומד, ובאיזו עיר?

Julia16

New member
Johnatan,

where in england do you live? tell us a bit about yourself! (when did you move, why, etc..) it's nice to know there's another person from england!

J0nathan17

New member
ok im sorry

i live in norway but i go in what is the norwegian equivalent of the british 6th form... sorry for any confusions :)

Flying Camel

New member
jonath!!

גמני בלונדון!!! באמת נהיו פה המון ישראלים.. בואו נעשה איזה מפגשון איזה יום..

הוא לא מנורווגיה?

מה הולך פה? בסוף נצטרך לפתוח פורום 'נוער בבריטניה' חיחיחי
תודה שככה אתם מבריזים לי בצ'אט... נחמד להתכתב עם השומרים חחח...

J0nathan17

New member
נראה לי שבלבלתי מליון אנשים

אז מצטער חחחח
כן כן אני מנורבגיה אני פה רק בזכות אודליה שהיא גם בנורבגיה וממורמרת לא פחות ממני

לחזור לצבא? רק אם יכריחו אותי...

למה? שלושה ניחושים... (רמז - אני פאציפיסט :)).

למעלה