איזה כיף

איזה כיף

20 ומשהוא ילדים מהכיתה של הגדולה הגיעו לפה לפני כחצי שעה ועושים לה (ברגעים אלו) מסיבת הפתעה לכבוד היומולדת (שיחול מחר)
אלו אותם הילדים וזו אותה הכיתה שבה הילדה סבלה נורא נורא מבחינה חברתית בכיתות ד' עד ו' (עכשיו הם בכיתה ח'. אצלנו אין חטיבות ביניים) איזה כיף שהם גדלו איזה כיף שדברים משתנים
איך שאני מאושרת לראות אותה עכשיו...

פרמלה

New member
הודעה משמחת מאוד

ומעודדת. סיפורי קשיים חברתיים בבי"ס תמיד מדכאים אותי ומאוד משמח לדעת שזה הפיך. מזל טוב לחוגגת שלך

אחת ההודעות המרגשות אם לא ה-

באמת, בעיות חברתיות שנפתרות עם הגיל זה דבר ממש משמח ומרגש. מזל טוב לבכורתך וגם לך על 14 שנות אמהוUת

Koketka

New member
מזל טוב

בהחלט מבינה את ההתרגשות שלך זה זכרון שהיא תיקח איתה לחיים הבוגרים כיף

איזה יופי!

ואיזה מעודד זה לשמוע שדברים כאלו הם דינאמים והפיכים.. את יודעת להגיד מה השתנה? (מעניין אותי כאם וכעוסקת בחינוך.. מאוד מאמינה בלמידה מהצלחות.. אשמח גם במסר פרטי אם את מעדיפה)

קשה לסכם תקופה ארוכה בכמה משפטים..

יש להם בכיתה אוסף של בנות מאד חזקות ודומיננטיות (בכלל זו כיתה שרוב התלמידים הם בנות) בערך מאמצע כיתה ד' התחילו מאבקי כוחות מלוכלכים ומגעילים בין הבנות לקח לנו זמן לעלות על זה, ואחרי שזה הפריע גם לעוד הורים אי שם בכיתה ה' בית הספר עורב בסיפור המחנכת והיועצת התחילו לעבוד עם הבנות על איך מתנהלים בקבוצה, על איך מנהלים דיאלוג/ויכוח וגם על גיבוש אנחנו במקביל עבדנו עם הילדה וחיזקנו את הבטחון שלה וגם את הכישורים החברתיים שלה בערך מאמצע כיתה ו', כשהתחילו מסיבות הבת-מצווה, וגם הבנים התחילו להשפיע על מה שקורה בכיתה המצב השתפר פלאים מאז שחזרנו מאוסטרליה היא בכלל פורחת מבחינה חברתית
למזלה הגדול בתקופה הרעה יום השליפה למחוננים ממש הציל אותה שם היו לה חברות ושם היא תמיד היתה "מקובלת" אנחנו מאד עודדנו אותה למצוא חברות מחוץ לכיתה גם היום אין לה "חברה הכי טובה" וזה קצת בעייתי (במיוחד כשאני רואה כמה זה עוזר ל-2 האחים שלה שלהם יש כזה חבר/ת נפש) לא לציטוט!!

תודה לך על השיתוף :)

טוב מאוד שביה"ס התערב, וחבל שלא עשה זאת לפני.. אגב, אני בעד לעודד למציאת חברים מחוץ לכיתה בלי קשר למצב החברתי - לדעתי לכל ילד טוב שיש לו כמה מעגלים חברתיים (לפעמים צריך קצת אוורור מהדינמיקות של מעגל מסויים..) בקשר לחברה הכי טובה - אני ממש מבינה מה את אומרת, וניסיתי לחשוב על איזו עצה - איך תעזרי לה למצוא או להפוך אחת לכזו, ותכלס לא הצלחתי לחשוב על כלום.. כנראה שזה מסוג הדברים שפשוט מתפתחים או לא..

למעלה