איזה כיף שאלירז זכה!!!

איזה כיף שאלירז זכה!!!

שלום לכולם... אז גם אתם שמחים כמוני??? מה שטוב הוא שעכשיו אין מה לראות בטלוויזיה, אז אני שמח אני לא צריך להיות דבוק למסך... שיהיה לכולם סופ"ש טוב!!!

סורנטו

New member
היי, לא ידעתי כי נרדמתי כמו תרנגולת. חשבתי

שכולם רוצים שאלין תזכה, אני צפיתי רק מידי פעם כשהתארחתי אצל מכורים וחיכיתי לראות את הגמר אבל כאמור נרדמתי.

בינינו סורנטו, אף אחד לא שומע...

/tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo27.gifהאמת לא הפסדת מי יודע מה, אני ממש לא חסיד גדול (גם לא שוטה) של כל תוכניות הריאליטי האלה, גם כך אצלי בבית אין טי.וי. אבל היום רואים הכל באינטרנט. ואם זזה שימח את ידידנו סרוג בארון שאלירז זכה, אזי גם אני משתתף בשמחתו. סרוגי מתוק, אתה נעלם לנו ככה מהאופק, מחכים לך כאן החברים וכמובן אי שם האחים במשפחת נפש חדה. שבת שלום. אגב, איפה אתה השבת סרוג או שבאים אליך אורחים, רק שלא יבריזו... חחחח.

סורנטו

New member
בוקר טוב מצפה, אני צפיתי באח הגדול הראשון

וגזל לי המון זמן והחלטתי לא יותר...כשאני אצל אחרים כאמור פוזלת פה ושם ושומעת באקראי... המיליון לא שלי בין כה

צודקקת המליון בלאו הכי לא שלך אבל..

/tapuzforum/images/Emo27.gifתיכנסי פנימה לתוך הבית בתור ``הסטרייטית שמבלה ויטואלית עם הומואים`` חחחחח, אולי המיליון כן יהיו שלך, לפחות פה כולנו נתמוך בך /tapuzforum/images/Emo8.gif

Nחמן

New member
סליחה!

מי זה אלירז? עד היום לא ידעתי, שיש לי אח גדול...
אחי!
אולי אתה יכול לעזור לי בהלוואה של חצי מיליון דולר (עדיף במזומן ובתוך מעטפות כמובן...
)?...

Nחמן

New member
את צודקת, יקירתי!

אומנם לא כל כך בפורום לאחרונה יחסית לעבר אבל גם בזמן כתיבת הודעה זאת אני עובד על דברים, שברומו של עולם. למי, שאיננו יודע, אני הוא זה, שזכיתי בתואר "האח הגדול". בכל מקום, שאליו אני מגיע, קוראים לי: "שלום אחי! מה שלומך"? ובמה זכיתי לכבוד? באמת יש לי הרבה אחים ואחיות. לא ביולוגיים אלא מאומצים. אין לך מושג, איזה אושר זה לראות חיוך של ילד חולה או הבעת תודה של אבא או אמא, שזקוקים לרפואה. למה לא כותבים על זה? למה לא רואים את בטלוויזיה? באמת זה לא מעניין אותי. אני לא חי בשביל הרייטינג ולא מחפש את זה. אני חי בשביל עצמי וזה ממלא את כל הזמן הקיים אצלי. אז למה אני כאן? גם בזה אני רואה חלק מהשליחות הציבורית. רק כיוון שהזמן מוגבל, אני משתדל לתת לכל אחד את החלק הייחסי. אז מצבי טוב או לא טוב?.

סורנטו

New member
כל הכבוד לך באמת, לתת למי שזקוק ובכלל זה אושר

ולפעמים אחים ביולוגים הם בדיוק כמו מאומצים. אם אתה הולך בעונה הבאה-אחראית על ההצבעות אליך... אשריך שאתה רואה את חצי הכוס המלאה וכן, מצבך תודה לאל טוב. נחמן, לראות את הצד הטוב של החיים זה אופי וכשרון לדעתי ולי אין את זה או אולי אני רואה טוב מידי את המציאות?

Nחמן

New member
תודה על המחמאות

למען האמת אינני רואה, שיש רע בעולם. לפני כמה ימים עברנו את פורים וראינו תחפושות. גם העולם מתחפש לפעמים. בס"ה אם נסתכל סביב נראה את האור הטוב. לצערי הרב אני חלש מאוד בשמירת שירים. יש שיר נחמד, שאת מילותיו הבאתי כאן בפורום בעבר: "שיר השלום". אניט זוכר את הפזמון: "אם נשירה כאן כולנו יחד עם אהבה בלב - נוכל לחיות בלי שום פחד וגם נשכח את הכאב; אז העולם יהיה ביחד ולא נדע מלחמה; הכל יהיה כל ברור, כשיבוא שלום..." אולי מישהו יטרח לחפש כאן בפורום ויטמצא את מילות כל השיר.

Nחמן

New member
מממ... שבוי'ה! שבוי'ה!

למזלי הטוב אני פעיל הרבה מאוד בתחום ההתנדבותי אבל כסף זה לא הצד החזק שלי. אני גם לא אוהב את השנור (בלשון המעטה) ובדרך כלל כאשר באים לביתי מתרימים מכל מיני אגודות שונות ומ\שונות, שאין איש יודע, מה מתרחש בהן, ואם יש להן אישור ניהול תקין או אישור מוסד ציבורי (סעיף 46) אני דוחה אותם בנימוס. יש לי רשימה מסודרת של מוסדות אמינים ומוכרים, שאת חלקה הבאתי בעבר כאן בפורום בצורה בולטת. אני יודע, שיסוד החיים שלח העמותה הוא הדם = התרומות, אבל מי שייכנס לאינטרנט לאתרים של אותן עמותות ימצא בנקל את הדרך לתרום בלי שנור. כאשר אני יודע כמעט בוודאות, שעיקר התרומה הולכת לצורך פעילות חברתית למען החולים, או לסיוע ישיר לנזקקים, אני שמח לתרום אפילו עם 10% ממנה הולכים למימון מנגנון מנהלי, שהוא הכרח בל יגונה בניהול מקצועי תקין. חוץ מזה אני מציע להפסיק עם המחמאות האישיות. זה נראה כאילו איזה הספד... ואני רוצה לחיות עוד שנים רבות של העשייה. כמובן, אם אתה או מישהו אחר רוצים להצטרף לעשייה, אתה יודע את הכתובת. תמיד אשמח לצרף כל אחד ולחלק את חוויותיי עם האחרים.

אלירז המלך!!!

אני שמח שהוא זכה... באמת מגיע לו!!!! עכשיו השאלה המענינת היא מה הוא יעשה עם הכסף???

ואני לתומי חשבתי שהוא בקטע... חחחח/tapuzforum/images/Emo31.gif

/tapuzforum/images/Emo31.gifהבנתי שלא הוא אלא גואל (גאולה, מצפה) איזה שם יפה.

יכול להיות, טעיתי ביניהם בקומונה

/tapuzforum/images/Emo27.gifוהעירו לי על כך, נו אני בור ועם הארץ באח הגדול, מודה ומתוודה

למעלה