שחלק ארצות כמו שוויץ ביקשו בספציפי מהמתקשרים לא להצביע בעד ישראל.... גרררר..... טיפשים! אבל דווקא השיר הזוכה של לטביה (נראה לי..) היה חמוד לאללה..!! ואני לא יודעת מה איתכם אבל לדעתי השיר הכי טוב הוא- שמח של פינג-פונג הוא היה מאאאאאאגניב..!!!!!!
סיוון (שעשתה היום את המתכונת בהסטוריה והיה לה מעעעולה..!!
השיר לא אומר לא משנה מה נשמח.. השיר אומר להשאר אופטימים..לא לאבד את החיוך..כי אם לא תחייך לעולם הוא לא יחייך אלייך חזרה.. אנחנו לא יכולים להיות כל הזמן עצובים בגלל כל הצרות של העולם..צריך לשמוח לפעמים..יש המון סיבות לשמוח..תסתכל קצת על הצד החיובי של העולם הזה.. והנה המילים של השיר..תנסה להבין אותם.. כל היום אני יושבת בקיבוץ *לא זוכרת* וזה מרגיש לי קצת חמוץ כל היום רק דיכאון ושיעמום אם לא אגמור זה יגמר ממש בבום או או...שמח כל היום בטלוויזיה מלחמות ובאוסטרליה כבר התחילו שטפונות הנה בא הדכאון של יום ראשון אני רוצה, אני רוצה מלפפון או או...שמח ויש לי עכשיו חבר חדש מדמשק כשאני עצובה הוא שולח לי ורד אדום זה לא חוכמה לאהוב רק כשיש לך חשק אני רוצה לעשות את זה איתו כל היום! או או...שמח תשמח קצת...זה לא יהרוג אותך...
...ואני מאמינה שלרוב המדינות, אבל מה יותר פשוט מלהתנכל למדינה קטנה ומסכנה<אפילו האגדה שייצגה אותנו הייתה אצבעונית...>??? כבר מזמן הפסקתי להתרגש מאנטישמיות... שרית הייתה נציגת המוזיקה שלנו וחבל שהפכו אותה לנציגה פוליטית... חבל חבל חבל...
קודם כל שיאוו מזל אנשים שהצלחנו להתברז במקום ה12 ושנהיה שנה שעברה. השיר של לטביה היה מהמם והוא זכה בצדק. שרית חדד לא הייתה צרכה להיות שם בכלל כי כל הקטע זה לתת לאנשים חדשים את הבמה לא לזמרת הכי מפורסמת בארץ ועכשיו המילים של שמממיייייייח בלה בלה בלה *לא זוכרת* כל היום רק דיכאון ושיעמום אם לא אגמור זה יגמר ממש בבום או אוווו שממממיייייייח תו תו תו או אוווו שמייייחחחח ויש לי עכשיו חבר חדש מדמשק שאני עצובה הוא שולח לי ורד אדום זו לא חוכמה לאהוב רק שיש לך חשק אני רוצה לעשות את זה איתו כל היום או אווווו שמייייייחחח או או שממממממייייח זה מהש אני זוכרת זה הכל להיום ידיד שלום ויאללה בי!
כל היום אני יושבת בקיבוץ ביד סיגר וזה מרגיש לי קצת חמוץ. כל היום רק דיכאון ושיעמום אם לא אגמור זה יגמר ממש בבום.. אוווו שמח.. כל היום בטלוויזיה מלחמות ובאוסטרליה שוב התחילו שטפונות הנה בא הדיכאון של יום ראשון, אני רוצה אני רוצה מלפפון.. אווו שמח ויש לי עכשיו חבר חדש מדמשק כשאני עצובה הוא שולח לי ורד אדום זו לא חוכמה לאהוב רק כשיש לך חשק אני רוצה לעשות את זה איתו כל היום