איזה כיף לי! יש לי כרטיס למופע זריחה של אביתר בפסטיבל התמר...פשוט חלומי! ועוד בהנחה....יהווו
K kobeba1 New member 26/3/07 #1 איזה כיף לי! יש לי כרטיס למופע זריחה של אביתר בפסטיבל התמר...פשוט חלומי! ועוד בהנחה....יהווו
B BecKiY New member 26/3/07 #2 ביצ' כיף לך!! מתי זה?? ומישהו יודע מי עוד מופיע?? כי אני צריכה לשכנע ת'חבר'ה חחח
K kobeba1 New member 26/3/07 #4 אני יודעת זה ב5.04 ויש עוד את אהוד בנאי,ברי סחרוף,אביב גפן,עברי לידר,משינה וזהו נראה לי. אבל לרוב ההופעות הכרטיסים אזלו אז...תבוא לאביתר
אני יודעת זה ב5.04 ויש עוד את אהוד בנאי,ברי סחרוף,אביב גפן,עברי לידר,משינה וזהו נראה לי. אבל לרוב ההופעות הכרטיסים אזלו אז...תבוא לאביתר
B BecKiY New member 26/3/07 #6 מה זה לא באותו כרטיס?? ../images/Emo4.gif חבלל כולם היו באים איתי בגלל אביב גפן טוב אני אחפש טלפונים לבירורים... ותודה מותק
מה זה לא באותו כרטיס?? ../images/Emo4.gif חבלל כולם היו באים איתי בגלל אביב גפן טוב אני אחפש טלפונים לבירורים... ותודה מותק
T TEENAGER1 New member 27/3/07 #7 ../images/Emo45.gif פסטיבל התמר../images/Emo99.gif תהני המון, ולא לשכוח לבוא לספר!
ה העדי של עדי New member 27/3/07 #8 אבל זה לא פסטיבל התמר! פסטיבל התמר באמת היה בסוכות וכמעט הפסקתי בגללו חופשה באילת, זוכרת? שקיבלנו 5 זוגות כרטיסים למאיר ואת וזוהר דיברתן עם אביתר והחלטתן שצריך לתת לו רק בגלל השם שלו? בכל אופן זה היה פסטיבל התמר!!!
אבל זה לא פסטיבל התמר! פסטיבל התמר באמת היה בסוכות וכמעט הפסקתי בגללו חופשה באילת, זוכרת? שקיבלנו 5 זוגות כרטיסים למאיר ואת וזוהר דיברתן עם אביתר והחלטתן שצריך לתת לו רק בגלל השם שלו? בכל אופן זה היה פסטיבל התמר!!!
T TEENAGER1 New member 27/3/07 #9 ../images/Emo6.gif קשה לשכוח ואני יודעת שזה פסטיבל אהבה, סתם הציפו אותי זיכרונות מפסטיבל התמר
E eliavtu New member 27/3/07 #11 אולי אולי.. פסטיבל AHAVA הוא היה כזה טוב שנה שעברה.. אם יהיה לי עם מי לעשות את המסע הזה שוב <מקריית שמונה> אז אני אבוא
אולי אולי.. פסטיבל AHAVA הוא היה כזה טוב שנה שעברה.. אם יהיה לי עם מי לעשות את המסע הזה שוב <מקריית שמונה> אז אני אבוא
פ פשוט מ א ו ש ר ת New member 27/3/07 #13 אממ כמה זה עולה?../images/Emo12.gif ומאיפה אפשר להשיג הנחות?
K kobeba1 New member 28/3/07 #14 זה עולה 100 אבל יש הנחות להסתדרות המורים ול"חבר"-של הצבא קבע או מכוכבים של הישרכארט.... ראית איזה ידע פורה יש לי בזה?!
זה עולה 100 אבל יש הנחות להסתדרות המורים ול"חבר"-של הצבא קבע או מכוכבים של הישרכארט.... ראית איזה ידע פורה יש לי בזה?!