איזה כיף לי....

טרנט

New member
איזה כיף לי....

יום הולדת 18. יום הולדת די חשוב. אין הרבה ימי הולדת חשובים. בגיל 6 הולכים לבית ספר, בגיל 13 בר מצווה, בגיל 18 אתה נעשה בוגר. שלבים של התבגרות. אני הגעתי לשלב האחרון. עכשיו אני רשמית נחשב ``אזרח``. ואני לא מרגיש ממש שונה. מכירים את זה שכשאתם קטנים ואתם חושבים איך שהחיים שלכם יראו בגיל 18? שיהיה לכם מיליון חברים, שתהיה לכם חברה, שתהיו שמחים? טוב, הלוואי וזה היה ככה בשביל כולנו. בשבילי, עכשיו רשמית החיים לא נראים ככה (חח, קיוויתי אולי שיום לפני אני אשיג חלק מהדברים אבל לא הלך ;-)). אבל אני אופטימי, ומקווה שהחיים שלי ישתפרו ושלא ישארו כאלה. אז בקיצור, היום, ה-26.01.2001, אני בן 18. תאחלו לי מזל טוב אם בא לכם....

Sniger

New member
אל תרגיש בודד אחי - מזל``ט!

מזל טוב שיהיה לך טרנט ,למען האמת גם אני לפני שבועיים ומשהו חגגתי את יום ההולדת ב-18 שלי ,ואני ממש ממש לא חש שינוי דרסטי בחיי (חוץ מזה שקיבלתי תעודת בוחר רשמית שגם איתה אין לי מושג איך להשתמש ,לא טכנית אלא לך תדע איזה ראש ממשלה יצא לנו.. אבל זה סיפור אחר לגמרי שמתאים לפורום בחירות מן הסתם) אז אל תרגיש בודד אחי מזל``ט עד 120! :) B-)

JUVENTINI

New member
:)

:)

והכי חשוב ... לא יודע מה איתך .. אבל אני קיבלתי מכתב שאני כבר יכול להצביע .. תנחשו מה אני כבר יצביע .. B-) רק שרון יביא שלום !! :)))

luka

New member
אוי ואביוי...

קיבלת כרטיס בוחר?, לא יתכן!!! אני חושבת שצריך לשלול לגלעד את זכות ההצבעה! דבר ראשון ב שישי לפרואר הוא עוד לא בן 18, רק חודש אחרי זה אם אני לא טועה.. דבר שני, שרון יביא אסון! וגלעד יהיה שותך לו... הבובמבו אה כן וטרנט שיה לך מזל טוב, ומה לעזאזל קורה פה?, למה לכולם יש יוםהולדת בינואר? אם תשאלו אותי?, פיקשושים של ה1.1...או משהו כזה...

טרנט

New member
אני עצוב....

בקושי חמש או שש אנשים איחלו לי מזל טוב היום. לא קיבלתי שום חיבוק או משהו כזה מאנשים. אני די בודד עכשיו... מקווה שזה ישתנה בקרוב. ובנוסף לזה, יש לי מבחן ביום ראשון במטמתיקה. אני הולך עכשיו לישון, מקווה שאחר-כך ארגיש יותר טוב...

Levinzone

New member
don`t be

מ ז ל ט ו ב אני בטוחה שזה לא כזה גרוע... חכה לערב!!

poosi cat

New member
מזל טוב וברכות אחרות...

``מזל טוב ושמחה טוב...`` ``היום יום הולדת היות יום הולדת...`` ``מה נקנה לו מה נקנה לו מתנה עוגה עוגה עוגה עוגה עם ריבה...`` מזל טוב!!!!!!! יום הולדת שמח!!!!!!! עד מאה ועשרים!!!!! וכל שאר הברכות והאיחולים

נארף אני אמרתי לך מזל טוב

אבל לא חשבתי שתרצה ממישהי כמוני חיבוק.... באמת מבטיחה לך חיבוק אח``כ:] שלך נחש מי:]

אוהבים אותך ומזל טוב

עכשיו עוד נחשוב שאתה לא אהוב. אני מזמין אותך לביתי לאכול פיתה עיראקית ולנגב בחומוס. הכל בחסות דינג דונג- הפקות אירועי ימי הולדת ושירותי ליווי. סתם אחי, מזל טוב!!!!!

למעלה