איזה כיף לי!

call me a dog

New member
איזה כיף לי!

לפני שבוע החזירו את הרדיו של ביצפר לשידור.. ואני ברדיו כמובן... עכשיו אני יוכל לעשות לכל תלמידי תיכון רוטברג שטיפת מוח גראנג'ית!! ואף אחד לא יכול להגיד לי מה לעשות! muahahaha!! אתם לא יודעים איזה בנזונה זה...

1sickman1

New member
זה נחמד אבל...

גם אצלנו יש רדיו והיינו שמים שירים טובים כל הזמן עד שבא איזה ערס והתחיל לצעוק שהוא לא יכול לסבול את זה והוא חייב לשמוע את הטראנסים שלו או שלא נשמע בכלל...

Jam Head

New member
חחח

גם אני ברדיו , אבל אני שם הרבה מאוד מטאל , והערסים כמעט הורגים אותי כל פעם שאני ברדיו. יש לי סיוטים מזה ! זה טעות לעשות רדיו בבתי ספר.

Long Distance

New member
אהמ....

ניר, זה בי"ס של ערסים for god sake, כדאי להתחשב בהם... חוץ מאיתנו, המיעוט, המקופח וה... אף אחד לא יתלהב מ-BLIND MELON, למשל. ופעם אחת כבר התעצבנתי מהרדיו החארות האלה.... הם קטעו את SILENCE ו..... שמו איזה שיר מזרחי במקום!!!!!!!!!! להעיף את הערסים לאלתר!!!!!!

Jezebel Woman

New member
גם אני הייתי ברדיו בתיכון

וגם שיגעתי הרבה ערסים אבל אף אחד לא התלונן ישירות אלי. ימים מסויימים בשבוע אני הייתי אחראית רדיו ובשאר היו אחראים אחרים... ושמתי גראנג'. והיה כייף. שמתי גם לפעמים קטעים מהופעות אות דברים נדירים. והחברה שלי שהיו במחש'ה היו נהנים והשאר בטח סבלו. ופעם אחרונה שיצא לי לבקר בתיכון, כשהייתי בתקופת הצבא, ראיתי שכל המוסיקה היתה רק טראנסים ובקול רם וזה... ואם אני הייתי בתקופה ההיא בתיכון הייתי משתגעת... כי כשאני הייתי ברדיו הרדיו היה רעיון חדש ולא היו מגברים טובים, שמעו באיכות חרא וממש חלש ואז לא הפריע לכל הבי"ס , רק לאיזור מסויים- בעיקר איפה שהמחש'ה וכל ה'פריקים' היו... אבל אז כשבאתי לבקר הם שמו רמקולים גדולים וזה היה כמו איזה מסיבת לילה פרועה בהפסקה הגדול ומלא אנשים שמתלבשים כאלו הם יצאו לבלות בדיסקוטק. זה היה מוזר לראות את הבי"ס שלי ככה..

call me a dog

New member
אצלנו זה חפיף... אני שם מה בראש שלי

ואף ערס מסריח לא ידבר אליי... חוצמזה שאני חבר של כל הערסים (זה חשוב) הם לא מדברים... הם יושים להם שם ב"ספסלים" ועושים שטויות ונש, זה לא ביצפר של ערסים, זה ביצפר של צ'יכנזים, זה שיש בו קצת ערסים זה לא אומר כלום... רוב התלמידים הם סנובים-רמת השרון... אתה כנראה לא יודע מזה באמת ביצפר של ערסים... לך לך לפ"ת..

DrunkGoat

New member
פחח!!!

מילא היית באלון, זה היה סביר שתשים דברים טובים ברדיו בצפר. אבל רוטברג? כל הערסים מקצוות העולם מתנקזים לשם. בשיא הרצינות, איפה הערסים ישכנו אם לא במגמת צילום?

call me a dog

New member
ממש ערסים! מה אני אגיד לך..

עזוב, רואים שאתה לא יודע מזה ערסים אמיתיים... כמה ערס בנאדם יכול להיות ברמה"ש!?!? חוצמזה שהשנה דווקא הערסים ה"רציניים" הלכו לאלון

למעלה