איזה כיף לי

• פותח הנושא epi
  • פורסם בתאריך

epi

New member
איזה כיף לי

נשאר לי עוד שנה ו7 יום להשתחרר מהצבא/משטרה בנובמבר 2003 אני משתחררת. אני כבר סופרת ימים....

epi

New member
בנתיים השירות שלי סבבה

כמו שאני מבינה אתה חדש אצלנו בפורום אז אני יספר לך מה אני עושה בשירות שלי... אני יושבת במחוז מרכז ב100 ובמשגרים אני מאמינה שאתה מכיר את זה. השירות בהתחלה היה לא משהו אבל התרגלתי..

הבנתי.

את מתכוונת אחרי השחרור להתגייס שוב למשטרה,לפי ניסיון אישי שלי,אין מה לחפש בחוץ,לפני שהתגייסתי למשטרה,הייתי מציל,מאבטח,והגעתי למסקנה שכל עוד יש לך אפשרות לשרת במשטרה תעשי זאת,כפי שאת יודעת זה מקום משרד ממשלתי,מלא הטבות,נופש תקציבי קרנות השוטרים,ימי כייף וכל מה שהזכרתי זה שולי,תחשבי על הקידום,ועל הכיס כמובן,תשקלי טוב טוב מה שאת עושה ואל תשמעי לאחרים תעשי מה שטוב לך.

epi

New member
בקשר להתגייס אחרי הצבא

האמת אני חושבת על זה מאוד ברצינות גם בגלל שאני אוהבת את הקטע של המשטרה אני כבר איזה חמש שנים בתוך העניין ואני דווקא מאוד רוצה להמשיך...

מתנדב

New member
אני אישית מכיר כמה שחמי"ם....

שהתגייסו אח"כ למשטרה, והם ממש מרוצים, זה כדאי ושווה. את יודעת שיש לך מקום עבודה בטוח, פנסיה, ועוד מלא הטבות. רק תתפללי שישאירו אותך באותה תחנה, ושלא יעבירו אותך תחנה אחרת.

epi

New member
אם אני מתגייסת למשטרה

אני בטוח עוברת לסיור ויש לי קשרים טובים לעשות את זה אם אני באמת באמת רוצה...

איציק78

New member
לאפרת שלום

מה שלומך ??? איך את מרגישה? אני ראיתי שאת אפילו סופרת את הדקות לא את הימים, אני ראיתי בעצמי את אפרת איך היא עובדת במסירות היא נותנת את כל כוחה לעבודת המשטרה וכל השוטרים יכולים ללמוד ממנה איך לעבוד משטרת ישראל יכולה להיות גאה באפרת היא שוטרה עם סבלנות בהשקעה כלפי עבודות עם הרבה מצב רוח כלפי האזרחים....... בברכת ישר כוחך איציק משטרת ראש העין

epi

New member
תודה רבה תודה רבה

מי שאוהב מקצוע מסוים משקיע בו את כל כולו לא ככה?

איציק78

New member
פרטי לאפרת

אם את באה לעבוד איתנו הלילה את מוזמנת להתקשר אליי ונביא אותך לתחנה....

למעלה