איזה כיף לי

איזה כיף לי

הלכתי לחנות של קסטרו בקניון והתחלתי עם המוכר החמוד. הוא נדלק עליי, ואמר לי שהוא מאוד אוהב ערבים

לא הבנתי אותך, מאמי

איך אתה יודע מהי הדת שלי? כולה כתבתי על המוצא האתני שלי, נשמה
מה אתה שונא מוסלמים, כאילו? למה? יש בהם משהו אחר במיוחד בהשוואה להומואים יהודים? גלה לי אחויה

זה הכל תלוי מתי קוצצים את הבולבול ;)

אבל בלי קשר לזה איבן עמי....אני מבין שזרקת את הבחור הבוגדני שלך, אם אתה מתחיל לצוד בקסטרו חחח יענו, אפילו לא היית צריך זמן להתאוששות

אם הוא מרגיש חופשי לו שם

אני מרגיש חופשי לי כאן
דווקא חתיך ההוא מקסטרו ונשי במיוחד. קשה לי קצת עם הנשיות הזו, ואני ממש צריך להתגבר על הרתיעה הקלה, בכל אופן יש לו גוף יפה, פנים נהדרות וזין להתכבד בו, אם כי הוא לא ממש עושה בו שימוש רציני

aשרון

New member
וואוו, אוקיי...

אין לי שום דבר נגד מוסלמים, ואין לי מוושג מהי הדת שלך.
רק חשבתי שיהייה מצחיק אם תהייה תגובה קומית כזאת הפוך על הפוך להודעה שלך - אמרת שהבחור בחנות אמר לך שהוא אוהב ערבים, אז אני חשבתי איך זה מסתדר לו אם אתה בכלל מוסלמי - אתה מבין את ההומור פה? (כאילו ההבנה היא שמוסלמים הם לא ערבים. כמו שלא כל היהודים הם ישראליים.) אני זה שכאילו לא הבין את הסיטואציה, הכותב פה יצא דפוק (אני) .

סך הכל חשבתי להוסיף קצת הומור, לא התכוונתי לפגוע.

Acoustic 3

New member
אבל אתה יודע מה האסוציאציה הראשונה באמירה כזו

גם אני ערבי. אני יהודי שסביו עלו מארצות ערב.
אבל אם אני אגיד לאנשים שאני ערבי - המחשבה הראשונה שתעלה במוחם תהיה שאני מוסלמי.

אז אם אתה יהודי, מה העניין? באת לשתף בהודעה הזאת או לחנך לדו קיום או התבטאות נכונה לגבי מוצא אתני?

יאללה, כנס לאוטו, סע לצפון, ותטפל בו....

אין אצלך מקום לגלות התחשבות בו כמיעוט נרדף, שמפתח רגישות לנושא הדתי....הם שונה ממך רק בדת, אבל אין לו את אותם תנאים כמו שלך.
אבותיך ממדינות ערב גם היום ידועים שם כ"אל יהוד" ולא כערבים.
לדעתי המכנה המשותף ליהודים ערבים ומוסלמים זה מנטליות הערס שטבועה בהם, ורק היהודים מנסים לטשטש אותה, ולכן אף פעם לא יגיע שלום.
יענו אקוסטיק פרח, עכשיו דברתי אליו כמו 'שכנזי, כאילו שאין לך מושג מאיפה הוא הביא את היציאה שלה

Acoustic 3

New member
אין לי איתו שום בעיה

בין אם הוא יהודי אם בין אם הוא מוסלמי או נוצרי.

רק ציינתי את מה שאני חושב.
בהנחה והוא יהודי, אין שום טעם בלקרוא לעצמך ערבי ולתהות מדוע אנשים לא בטוחים לגבי הדת שלך. אצלינו המילה "ערבי" מתפרשת לכיוון אחד, ומעטים אלה שיודעים שגם יהודים יכולים להקרא ערבים - כשם המדינות מהן עלו.
בהנחה והוא לא יהודי, אז בסדר, שוב, אין לי איתו שום בעיה.

למעלה