איזה כיף לי!!!!!!!!

• פותח הנושא levad
  • פורסם בתאריך

levad

New member
איזה כיף לי!!!!!!!!

עברתי היום דירה ולא יאמן...מסתבר שאני גרה בבנין של סופי!!! ראיתי אותה והיא שאלה אם אנחנו עוברים לבנין ואמרה ברוכים הבאים ושאלה אם אני מעוניינת לעשות בייבי סיטר לחן!!! כמובן אמרתי בטח!!!

יו.......

פשששששששש יפה יפההההההה! עכשיו תוכלי להיות בבית של סופי כשסופי לא נמצאת ולחקור קצת ת´בית ...

ofirosh

New member
נכון תסתכלי בבית ותרשמי לנו הרבהההה

איזה כיף לך!!!

ADIDIDIDI

New member
טוב

אני אישית לא מאמינה! ביום הראשון שהיא רואה אותך היא שאלה כזה דבר....? לא הגיוני

צ´מעו למה לה להמציא?

טוב יש סיבות למה להמציא... נגידדדד אם כן אז יופי סופי טופי ואםלא לא נורא נתגברררררררררר

ofirosh

New member
האמת שגם אני לא ממש מאמינה

כזה צירוף מקרים?? טוב אם כן אז כולנו כמו בפרסומת עם איה ושירלי אנחנו "מפרגנות"... סתם.... אבל אולי היא סתם שאלה אותה באופן כללי הרי היא לא קבעה יום ושעה

ADIDIDIDI

New member
תגידו

אתם באמת מאמינות לזה??? אני עברתי לביניין של יהודה לוי והוא אמר לי שאני יוציא לו את הכלב לטיול!!! חחחחחחחחחחחח מה זה הבולשיט הזה?

talkedmi1

New member
חחחחחחחח...

זה באמת לא הגיוני אבל אופיר...תבדקי למרות שזה לא ממש משנה אם כן או לא זה גם ככה לא יעזור לנו בכלום

ofirosh

New member
חחח...

באמת לא יעזור אבל אני יכולה לנסות וחוץ מזה זה יעזור לסקרנות ויהודה ביקש גם ממני זה ממש חוצפה!!!!! אהה ומתי ביקש שאני אשטוף לו את האופנוע ויסמין ביקשה שאני אעשה לה פן

ADIDIDIDI

New member
חחחחח

באמת מצחיק! טוב אז תיבדקי את זה ובדרך תישאלי את סופי אם היא רוצה אולי שאני יעשה לה ביביסיטר!?!?!?!?!?

ofirosh

New member
אני אשאל לפי דבריה של לבד אין לה

בעיה להכניס כל אחד לביתה אולי כל מי שבישראל והוא מגיל 11 עד 17 יוכל לבוא אליה הביתה נעשה מועדון

ofirosh

New member
יש פתרון פשוטטטט

מחר אני אצל בני דודים שלי היא תגיד לנו את שם המשפחה שלה ואני פשוט אבדוק אם הוא מופיע על תיבות הדואר או האינטרקום

pompii

New member
נכון, לא נכון, מה זה משנה...

אם זה מה שעושה לה טוב לבלף לנו שתרגיש טוב... ואם זה נכון אז זה סבבה לאללה.

levad

New member
וואי הגזמתם!!!!

למה לי לשקר? אופיר שם הרחוב מתחיל באות ק..מספר הבנין 9. אנחנו עברנו לדירה בקומה מתחת לדירה של סופי ותוך כמה ימים גם יהיה רשום השם שלנו על תיבת הדואר אז תבדקי ותודיעי פה לכווולם!!!ובקשר לבייביסיטר היא שאלה בכלליות כי נחמד שיש בייביסיטר באותו הבנין!

ADIDIDIDI

New member
levad

טוב אז אם זה נכון אז סבבה לך! את מזמינה אותנו לביקור?

למעלה