איזה כיף לי

צימעס

New member
איזה כיף לי

קמתי, פישפשתי וקיקיתי את הילד (כלומר התינוק), מצאתי אחותגדולה ישנה בחדר שלנו, הצעתי לה לעבור למיטה, שאלתי אותה אם אפשר לשים לידה תינוק (מבחינתה זה פרס, לא מטלה), והנה אני עם כוס תה וסנדויץ' במחשב. לפי הקולות שלו - הוא שמח.

אני אוהבת את השקט של הבוקר ולכן

קמה תמיד לפני כולם כדי להנות מתחילתו של היום. תהני לך מכל רגע.

טוב, צימעס, עכשיו כשמוקדם בבוקר ואף אחד לא פה

תגידי את האמת- זה באמת עובד, הבלי חיתולים הזה, או שאתמתעוררים לפעמים בלילה בתוך שלולית פיפי (או גרוע מזה
)? הוא באמת ידע מהתחלה לעשות פיפי וגרוע מזה בכיור?

צימעס

New member
אבל ברור שיש גם שלוליות!

(רואים שלא קראת את התיאוריה
) בלילה אין כמעט שלוליות פיפי, כי הוא עם חיתול ר"פ. אם אני ישנתי צהריים, אני מתעוררת לפני הפיפי, ממרפקת את ההוא-שעושה-מילואים, והוא מפשפשותו. אם אני עייפה, אנחנו מתעוררים מהבכי כי רטוב לו. שלוליות קקי בלילה אין. פיפי זה רק ביום. בכלל, קקי קל יותר, כי רואים את הפרצופים הרבה זמן מראש. אני גם חושדת שהוא מתאפק יותר על הקקי, ועושה רק כשממש נוח לו (כשמקקים אותו בחוץ או כשהוא יושב בסלקל. הוא עושה חרם קקי מוחלט על הסיר). בבוקר, כשאני קמה מסטולה ויושבת עם תה מול המחשב, התינוק עלי, ובד"כ אני חוטת איזה 3-4 פיפים עלי. כשאני מספיק ערנית, אני קמה, מחליפה בגדים, ומתחילה את היום. אם מסיבה לא מובנת אני לא מסטולה בבוקר, הוא משתין איפה שצריך. בימים שאני עייפה, אני מפשפשת אותו על מגבת מקומטת על הרצפה (ככה הרצפה כמעט לא נרטבת, והמגבת מתיבשת מהר). אם אני לא עייפה - אז בגינה. בימים שהוא מחליט שלא בא לו בבית, והוא מעדיף בגינה, הוא מסרב לסידור המגבת, ואחרי שתי דקות עושה עלי.

צימעס

New member
זה לא התאפקות עד אינסוף

אם אני אתעלם, הוא יעשה איפה שהוא נמצא.

אשנתי

New member
בזמן שאני קוראת את השרשור הזה

התינוקת שלי (12 חודשים) יושבת מאחורי ומחרבנת לה בשקט... היא לא אוהבת שאני מפריעה לה. אני צריכה לקנות לה סיר, דחוף...

פלגיה

New member
ואני חשבתי לי

שסופסוף מצאתי פורום של לא-הורות <בורחת לפורום מתמטיקה>

למעלה