איזה כיף לי

אויש, לא נגמר אצלכם היום.

אצלנו היתה היום מסיבת סיום בגן חובה של בן2, ובאופן מפתיע היה יפה ומרגש. עוד בן אחד למנאייק. (שונאת [בד"כ] מסיבות גן.)

אז עכשיו כבר חגגתם?

איך אתם יכולים לחיות ככה, הפוך? אגב, כמה זמן לקח לקטנה להסתגל ליום ההפוך? ולגבי השיר בחתימה שלך (שהבעתי את חיבתי אליו כבר במקום אחר) - זה את כתבת?

חגגנו בלילה נטול שינה

באדיבות השן השנייה שאוטוטו יוצאת (כן, יש לה רק שן אחת בגיל שנה וחודשיים. יש לך בעיות עם זה?
). היא היתה צריכה להסתגל פעמיים- בפעם הראשונה כשהגענו לפלורידה, בחוף המזרחי (7 שעות הפרש מהארץ), ובפעם השניה כשהגענו לקליפורניה, בחוף המערבי (3 שעות הפרש מפלורידה). הפעם הראשונה לקחה לה כמה ימים (קמנו ב4-5 בבוקר) והפעם השנייה יום-יומיים. המזל הוא שבאופן טבעי היא נוטה ללכת לישון מאוחר יחסית (22:00) ולקום מאוחר יחסית (8:30) כך שהסטייה הביאה אותה פחות או יותר לשעות של תינוקות נורמליים. כן, אני כתבתי את השיר, אני שמחה שאת מחבבת אותו (הוא נורא מתאים לכינוי שלי, לא?).

ואצלנו יש עכשיו חום. מקוה שזו לא עילה לחגיגות

לילות, כי אפילו אין לנו יום נישואים. אבל זה ממש מתאים, יום לפני מילואים. ידוע הרי שאין חדש תחת השמש.

תתחדשו!

אני חושבת שגם אצלנו זה שיניים, כי היה חום מקומי והרבה רוק. אבל באופן יחסי זה הולך לו בקלות.

למעלה