איזה כיף לי !!!!

איזה כיף לי !!!! ../images/Emo9.gif

הייתי בהופעה של "אילתורים" עם אדיר מילר, אסי כהן וגורי אלפי, אבל מתי שאני הייתי, רק גורי הופיע. הוא היה כזה מקסים!!!!! הוא נתן לי ולחברות שלי כרטיסים חינם!!!!!!! כל כך שמחתי!!!!! אני בסך הכל חשבתי שהוא יתן לנו הנחה (כי מחיר הכרטיסים עלה, ולא ידעתי). איזה חמוד!!! אם הוא קורא את זה אז - המון המון תודה! חולה עליך !!!!! ותמשיך להיות כזה מצחיק בטירוף!!!!

בטח!

יש בכל שבוע, בצוותא ת"א, הופעות אילתורים. כל הופעה שונה מהשניה, כך שאפשר ללכת בכל שבוע ולהנות. המחיר כיום הוא - 45 ש"ח (לא מזמן זה היה רק 30!!! העלו את המחיר....) אני מקווה שתהנה, ואם יש לך עוד שאלות - אני כאן! שיהיה לכולם שבוע מקסים וזוהר!

יש לי עוד שאלות...

1. להופעות האלו קוראים " הופעות אילתורים"? 2. אפשר לדעת מראש מי מופיע? 3. את יודעת אם אסי וגורי יופיעו שוב? תודה!

יש לך הרבה שאלות.....

למופע קוראים "אילתורים". הוא מוצג בכל יום רביעי בשעה 22:30 בצוותא. אי אפשר לדעת מי יופיע. רק בתחילת ההופעה..... בהתחלה היו מופיעים בקביעות אדיר מילר, אסי כהן, גורי אלפי, אדיר מילר ודוד קיגלר. בפעם האחרונה שהייתי, לפני כשבועיים, היו גורי אלפי (כמובן!!), ודוד קיגלר. איתם הופיעו עוד 3 סטנאפיסטים שאני לא זוכרת את שמם, אבל הם טובים. לפי דעתי, אדיר מילר לא יגיע יותר להופעות האלו, מכיוון שיש לו פינה ביאיר לפיד. ואני מקווה שאסי מגיע להופעות. אני מקווה שעזרתי, ותהנה בהופעה (תלך כבר לראות!!). אני בכל אופן, מתכננת ללכת בשבועות הקרובים. הייתי בהופעה הזאת שלהם כבר יותר מ- 15 פעמים!!!! תהנה

למעלה