איזה כיף לי..

Gefen

New member
איזה כיף לי.. ../images/Emo9.gif

הערב אני מוזמנת למפרום אצל אידית...
יהיה קידוש
חלות נהדרות (מעשי ידיה של האידית!!) שירי שבת..
הרבה רעש של ילדים
ובקיצור חגיגה..... מה נשאר לאמר? שטוב שיש לגפן את אידית
..חסוך שלא יחסר..
שתהיה לכם יופי של שבת באשר אתם..
גפן

inbale

New member
גפנונה ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

המסנג´ר חסום אצלי...תגידי המשיח הגיע???

MARMELAD

New member
שבת שלום......... ../images/Emo39.gif

גפנונה ואידית... תהנו.... אני עושה עוד יום ששי תל אביבי שגרתי..... היום דווקא אני לא מבשל אז אני כנראה שהחבורה תיפגש בבית קפה וארוחת השבת תהיה איזה צלחת אוכל קטנה אך מקושטת היטב באחד ממקומות היוקרה של תל אביב! אוחחחח אני מתגעגע לאמא שלי.....

Gefen

New member
ענבלולה..משיח לא בא ../images/Emo79.gif

משיח גם לא מטלפן..
ייההה...יההההה..... "ואף על פי שיתמהמה.. אחכה לו בכל יום ויום"...
הכנסת אותי למוזת שירה..בחיי..
ואל תדאגו חברים...לא חזרתי בתשובה..עדיין
גפן

inbale

New member
תבלבלת לא??

שילבת שני שירים שונים לחלוטין...אבל לא נורא...העיקר שאת שרה.

Gefen

New member
לא התלבלבתי ממי...

רציתי קצת להצחיק אותך...והכל במחשבה תחילה מה קרה למסנג´ר??

inbale

New member
חסום...שוב..

קר פה נורא...עצוב לי..וסתם משעמם...איזה מזל שיש פורומים בעולם.

Yaniv-DC

New member
פה קר, עצוב, אבל מה - -

מואר!!! כל כך הרבה אור!!! וכל הזמן עוברים פה אנשים... ולמה בעייה? כי כולם רואים שרעעעעע... וזה מביך... וג´סיקה אמר לי שאני נראה כאילו כל רגע אני עומד ליילל... ןאתם מכירים את זה שכשאומרים לכם משפט כזה אתם דופקים חיוך מטומטם כמו אלה שמשתינים בבריכה, אומרים משהו עוד יותר מטומטם, ומרגישים איך הגרון כואב כשמנסים לעצור את הדמעות? אוף... איזה מזל שיש אתניקס... התחלתי לשיר לה "ג´סי ג´סי, ג´סי ג´סיקההההההה" ויצאתי מזה איכשהו... אוף.

יניבוש ../images/Emo14.gif

משום מה קראתי את ההודעה שלך והרגשתי את העצב שלך אז קח
"תבכי במקומי , אני כבר לא יכול לבכות אני תפקידי לנגב לך את הדמעות" אז אני משגרת לך את המסר היישר אל תוך
של DC

Yaniv-DC

New member
חצי נחמה...

ערכו איתי את החומר!!!! ייייייש!!!! עכשיו צריך רק להתגבר על מכשולי EBU ואת החלק הזה גמרנו. תודה סאנשיינס על האיחולים. חסרו לי השיחות איתך בימים האחרונים.

Yaniv-DC

New member
זוגי בדקות הבודדות שלנו יחד

השעה 4:48 PM ואני עוד בעבודה... מחר שבת שבת מנוחה, לא בשבילי. יום ראשון אני מלמד מ-8:30 עד 13:30 ואז נוסע ל-GA ועובד עד בערך 19:00. מזל שגם בן צריך להיות שם במסגרת העבודה שלו

Gefen

New member
די כבר להתלונן יניב

יא בכיין!! לאידית יש 3 ילדים.. היא קמה איזה 7 פעמים בלילה..ואף פעם ..אף פעם לא מקטרת!!!! חומר למחשבה..

Yaniv-DC

New member
כי לה יש מפרום!!!!!!!!

ולי אין!!!!!!! ואגב - אם למישהו יש את הקטע עם המפרום של מיכל ניב ששודר ב"היפות והאמיצות" - אנא צרו קשר...

nir2323

New member
עכשיו אתה נזכר לומר שאתה זוכר את ../images/Emo16.gif

מיכל ניב והמפרום ? ( מ"היפות והאמיצות" ברדיו תל-אביב). שבוע שעבר בעת שירשור המפרום הגדול, שאלתי מי זוכר ולא הייתה כל תגובה, אז חשבתי שהן כבר נישכחו או שכלל לא הכירו אותן. בכל מיקרה באתר של רדיו תל-אביב , יש עמוד זיכרון למיכל ושם יש קטעים רבים מוקלטים. www.102fm.co.il לא מצאתי שם את הקטע הנ"ל, אבל רק עברתי על שמות הקטעים ולא שמעתי אותם, יתכן שהוא נקרא אחרת. יש לי כמה תוכניות מוקלטות וגם את שבוע הלקט לפרידה שהיה אח"כ, אני אנסה לעבור ולחפש. ואתה נעבור להמנון :- שאו בגאון את דגל ישראל, דגל ישראל, דגל ישראל...

Yaniv-DC

New member
ואם במיכל ניב עסקינן

באחד הלקטים ששודרו אחרי מותה, השמיעו את הפינה שלהן עם ארז, שהוא השמיע את השיר "מיכל שלי מיכל". הקטע הזה פשוט קרע לי את הלב...

nir2323

New member
יש כנראה בעיה באתר שלהם ../images/Emo120.gif |קפ

לא ניתן לשמוע שום קטע מההקלטות של "היפות", ולא ניתן להאזין כרגע לרדיו דרך האתר

חבל על הזמן....

כבר לפחות 4 חודשים שלא ניתן להאזין לרדיו שלהם באינטרנט. והם אפילו לא טורחים לשנות את ההודעה שלהם, שאומרת שאפשר להאזין להם דרך האינטרנט - זה מה שנקרה - זלזול במשתמשים (ושאני לא אתחיל בביקורת על איך שהאתר שלהם נראה... כבר עדיף שלא יהיה להם אתר בכלל). וחבל - כי זאת דווקא תחנה טובה, היה יכול להיות נחמד לשמוע אותם פה במרחקים.. אפרת.

Yaniv-DC

New member
נכון!

כבר שנתיים מתנוסס באתר שלהם "בקרוב". פניתי אליהם 4 פעמים באי מייל, והם לא עונים. וואו... אפילו יותר גרוע מה-INS.

למעלה