איזה כיף לי!!!!

הגרול

New member
איזה כיף לי!!!! ../images/Emo6.gif

חברה שלי הייתה בתל-אביב השבוע והיא הייתה בחנות פוסטרים (לא יודעת אפילו איזה...) והיא ראתה פוסטר של צ'ארלי ומפעל השוקולדה" והיא ישר חשבה עליי (איזה חמודה..
) והיא בקשה מהמוכרת שתשמור לי את הפוסטר עד יום ראשון... כי אנחנו גם ככה נוסעות ביום ראשון לתל-אביב לעשות קבלת פנים בשדה תעופה לחברה שלנו שהייתה שבועיים בארה"ב... בקיצור, יהיה לי פוסטר של צ'ארלי ומפעל השוקולדה ביום ראשון (אוי, אני לא יכולה לחכות יותר..),יש!!
(אני לא יכולה להפסיק עם הפרצופים המחייכים...חח)

ורד דפ

New member
חחחח יפה לך.

אגב, בדקתי ברב חן ומסתבר שהם כן מוכרים פוסטרים, ב-15 שקל.

WallFlower

New member
באמת?../images/Emo12.gif

15 ש"ח זה סביר בהחלט! זה אפילו יותר מסביר...בכל שאר המקומות מוכרים את זה במחיר גבוה פי 3... על איזה רב חן אנחנו מדברות?

ורד דפ

New member
אהה..

איפה שאני שאלתי זה ברב חן בשבעת הכוכבים בהרצליה, אבל גם בדיזינגוף סנטר אני יודעת שמוכרים ב-15 שקל. זה נורא זול, אני בטוח קונה. למרות שפחות אהבתי את הפוסטר החדש, הישן היה יפה יותר =/

מיצי007

New member
תלוי איזה פוסטרים...

כמו שהם תולים בקולנועים שלהם? בעברית וזה? זה לא שווה במיוחד... יש את השווים הגדולים האלו שהם מציבים אחד או שניים בכל בית קולנוע-מיוחדים כאלו...את אלו אני רוצה!

ורד דפ

New member
זה לא הענקיים שיש להם מעמד כזה...

כן, הרגילים עולים 15 (איפה שאני ביררתי לפחות). אני דווקא מעדיפה את הרגילים, אין לי מקום בשביל הגדולים :/

הגרול

New member
גם לי יש של שודיי הקריביים...

בסוף לא נסענו לתל-אביב מכל מיני סיבות שהצטברו...
אבל החברה שלי שהייתה אמורה לבוא איתי אמרה לי שהיא תיתן לי פוסטר של שודדי הקריביים שיש לה בתור פיצוי... אז הולך להיות לי שני פוסטרים של שודדי הקריביים ואני בטוח הולכת לקנות פוסטר של צ'ארלי מתישהוא...חח

למעלה