"איזה כיף להיות רווק"

EdisonGirl

New member
"איזה כיף להיות רווק"

נראה שדודו בוסי מסתדר מצויין עם חיי הרווקות שלו! (פרק 5) האם גם אצלכם הכל דבש בחיי הרווקות, או שהייתם מתים עכשיו להיות ה"קולב" של מישהו/י?

Alm0st Happy

New member
דודו בוסי מופיע במחוברים../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

הוא אחד הסופרים המועדפים עלי!!! ממליצה לכולם בחום לקרוא את פרא אציל- אחד הספרים הכי חזקים שקראתי בחיים שלי

idanoosh17

New member
לא שמעתי עליו

ואני לא ממש אוהב את הדמות שלו בסדרה...

Alm0st Happy

New member
לא ראיתי את הסדרה מימי...

אין לי מושג איך דודו בוסי נראה.. אני רק יודעת שיש לו ספרים מדהימים.

EdisonGirl

New member
בסדרה הוא דווקא טיפוס די דכאוני בעיניי..

אם הספרים שלו כבדים כמו האישיות שלו (שוב, כפי שהיא נתפסת בעיניי), אז אני לא בטוחה שאני רוצה לקרוא אותם..
ולך, אם את כ"כ אוהבת את הספרים שלו, שווה לך להציץ בסדרה. הוא דמות די צבעונית ומעניינת...

Alm0st Happy

New member
אני? אני בכלל באתי בשבילך גברת.. ../images/Emo24.gif

גם ככה אני רואה כל כך הרבה סדרות שאין שום סיכוי שאצליח לדחוף עוד אחת בין לבין. אני שונאת ריאליטי, או סדרות "דוקומנטריות", מה גם שלמחוברות מאד לא התחברתי (ראיתי את ההתחלה בגלל דנה ספקטור ומהר מאד נטשתי). הספרים של דודו בוסי אכן עוסקים בנושאים דיכאוניים, אבל הם כל כך.... אין מילים לתאר. מכירה את זה שספרים מצליחים לגעת בך? יצא לך פעם לקרוא ספר ולבכות? זה דבר כל כך נדיר, כשספר חודר לתוכך ככה.. לא יודעת איך הוא בחיים האמיתיים, או במחוברים (יחי ההבדל בין המציאות לריאליטי), אבל הספרים שלו מדהימים וזה מה שמעניין אותי.

Unsteady7

New member
יש לך המלצה לספר שלו?

מבחינת אישיות - לא התחברתי כלל וכלל. ואני לא חושבת שהוא אדם שיכול לעניין אותי בספריו. אבל יש סיכוי גדול שהוא מצטייר בכתיבה כאדם אחר, טוב יותר.

Alm0st Happy

New member
פרא אציל

אבל זה ספר קצת טריגרי, אני חייבת להזהיר. הפרעות אכילה, גילוי עריות, סמים, התאבדות... זה לא הקטע של כל אחד. ספר לא קל אבל מדהים לחלוטין! הוא ריתק אותי- לא הצלחתי להפסיק לקרוא. זה לא כבד כמו שזה נשמע- ספר על ילדות ישראלית בשכונת התקווה, ילד להורים נרקומנים לשעבר, או שלא כל כך, ומה שעובר עליו עד גיל 19. לא חושבת שזה אוטוביוגראפי או משהו. לפי מה שהבנתי זה בדיוני לחלוטין, אבל יכול להיות שאני טועה. דווקא ממה שאני קוראת פה עליו- מההתרשמות שלכם על הסדרה, לא מפתיעים אותי בכלל התיאורים שלכם על הסופר. קצת מכעיס אותי שככה הוא בחר להציג את עצמו.. הוא עושה יחסי ציבור רעים בהחלט לספרים המעולים שלו.

למעלה