איזה כיף לגלות פורום של טורי.... :)) נעים מאוד!
S Sunflower Fairy New member 6/9/06 #2 איזה כיף להיות../images/Emo204.gif הראשונה שמברכת אותך! ברוך/ה הבא/ה! [זה ברוכה הבאה או ברוך הבא? ]
S Sunflower Fairy New member 6/9/06 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo204.gif אני נוראל, וגם אני בת. נעים להכיר.
ש שוקו פריך New member 6/9/06 #5 איזה כיף שיש חדשים!! ברוכה הבאה, ספרי לנו קצת על עצמך...? אני גל, מקווה שתהני פה
C cloud8 New member 6/9/06 #8 איזה פורום מכניס אורחים. אני רעות, אני חושבת שאני גדולה יותר מרוב האנשים פה (סתם נראה לי). אני בת 26, שומעת את טורי מאז כיתה י' בערך.. נשואה... מתרגמת... חיה את החיים. ואת/ה?
איזה פורום מכניס אורחים. אני רעות, אני חושבת שאני גדולה יותר מרוב האנשים פה (סתם נראה לי). אני בת 26, שומעת את טורי מאז כיתה י' בערך.. נשואה... מתרגמת... חיה את החיים. ואת/ה?
N noosh New member 6/9/06 #6 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif תהני את כמובן מוזמנת לספר על עצמך, ולעיין במאמרים ובפורום עצמו
א אלומת האור New member 6/9/06 #12 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני סבתא של הפורום ושמי אור (בת 32 וחודש) וולקאם לפורום הכי אדמוני וחושני בתפוז
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני סבתא של הפורום ושמי אור (בת 32 וחודש) וולקאם לפורום הכי אדמוני וחושני בתפוז
G gelrad New member 6/9/06 #13 ברוכה הבאה... אם אלומת אור סבתא, אז מה אני? (יליד 71, תעשו את החשבון...) ירון
G gelrad New member 7/9/06 #18 מספיק קשה להיות אבא... במיוחד כעת שהגנים מתחילים ועד שהילדים יתאקלמו יש פרדות קורעות לב עם בכי שלהם...
מספיק קשה להיות אבא... במיוחד כעת שהגנים מתחילים ועד שהילדים יתאקלמו יש פרדות קורעות לב עם בכי שלהם...
C cloud8 New member 7/9/06 #16 תודה. ../images/Emo13.gif סיפרתי קצת על עצמי באחת ההודעות הקודמות בשרשור הזה..