איזה כיף לאחותי!!!! היא פגשה את סאליבן! והיא אמרה שהוא מזה חמוד והוא מזה שמן מאז העונה השנייה.
O OZ MASTER New member 26/9/02 #1 איזה כיף לאחותי!!!! היא פגשה את סאליבן! והיא אמרה שהוא מזה חמוד והוא מזה שמן מאז העונה השנייה.
O OZ MASTER New member 26/9/02 #4 פרטים! לפני ארבעה ימים בסנטרל פארק. הוא היה עם מדים של הכבאים של מנהטן (הוא כבאי). והוא עשה ג´וגינג עם חברה שלו.
פרטים! לפני ארבעה ימים בסנטרל פארק. הוא היה עם מדים של הכבאים של מנהטן (הוא כבאי). והוא עשה ג´וגינג עם חברה שלו.
T ThEEdgE New member 29/9/02 #6 סאלי כבאי??? wtf???? משהו פה לא הגיוני הריי הוא שחקן טלוויזיה אז כנראה שהיא ראתה צילומים של פרק או משהו את יכולה לתת פרטים יותר מדוייקים?
סאלי כבאי??? wtf???? משהו פה לא הגיוני הריי הוא שחקן טלוויזיה אז כנראה שהיא ראתה צילומים של פרק או משהו את יכולה לתת פרטים יותר מדוייקים?
O OZ MASTER New member 29/9/02 #7 הוא כבאי 100%!!! מה לבן אדם לא יכולה להיות שתי עבודות? גם ראית שברק של ה-11 בספטמבר חלק מהשחקנים סיפרו על החוויות שלהם בתור כבאים.
הוא כבאי 100%!!! מה לבן אדם לא יכולה להיות שתי עבודות? גם ראית שברק של ה-11 בספטמבר חלק מהשחקנים סיפרו על החוויות שלהם בתור כבאים.
T ThEEdgE New member 30/9/02 #8 יש לי הקלטה של הסרט... אני יעבור... על זה כי באמת יכול להיות אבל אני לא יודע