איזה כיף כולם יכולים להגיד לי מזל טוב חחח

זוהר57

New member
איזה כיף כולם יכולים להגיד לי מזל טוב חחח

יש לי יומולדת חח איזה כיף לי הורים שלי קנו לי אייפוד טאץ חח זה הדבר הכי שווה בעולם!! :]

West Doll

New member
וואי מזל טוב!!../images/Emo65.gif

באמת שווה לך! אני מתה לקנות אייפוד טאצ', אבל תמיד שאני מתחילה לחסוך לזה אני מבזבזת את הכסף על דיסקים ושטויות כאלה

זוהר57

New member
אהה נכון חח ראיתי את הסרט אבל שכחתי ממנו

חח נכון :]] ובIMDB או פשוט כל שאר הסרטים שלא לא ממש מוכרים לפחות לי חח

Miss Lyla Bling

New member
../images/Emo41.gifמזל טוב!~!!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo100.gif

עד 120 שנה שתיהיי בריאה, עשירה, חכמה והכי חשוב מאושרת!
אוףף~~ אני רציתי לפתוח לך אבל אין לי אינטרנט ואני במחשב של אחי [אחרי שסוף סוף הוא יצא
]

jess r

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

הרבה הרבה שמחה, ובילויים, מתנות שוות, מוזיקה טובה, עוגה טעימה ורק אושר

זוהר57

New member
../images/Emo207.gifאממ אני ממש אוהבת את הלהקות שסת

או אדם אם הוא שומע אותם להקות שומע וגם להקות שבכלל שמעים שלהם בסדרה למישהו יש שמות של להקות ששוות שמיעה????בסגנון חח

jess r

New member
הנה כמה ../images/Emo13.gif

Feeder, Jimmy Eat World, Spoon, Mercury Rev, Modest Mous, Kean, The Flaming Lips, Third eye blind, The dresten dolls, Five for fighting, Guster, Dashboard Confessional, Howie day, Sufjan Stevens, Tegan and Sara, Ryan Adams, Sparklehorse, The Shins, Rooney, Snow Patrol, Switchfoot, Weezer, Semisonic, Ben Lee, Joseph Arthur, Joshua Radin, The Strokes והמלצה שהיא אמנם לא אינדי אבל אני אוסיף בכל מקרה - Counting Crows
תהני

West Doll

New member
וואו, מהכל אני אוהבת רק שלושה להקות../images/Emo6.gif

אבל תודה בכל זאת

jess r

New member
העיקר שאת אוהבת את Counting Crows ../images/Emo3.gif

האמת גם אני לא עד כדי אוהבת את כל אלו, פשוט זרקתי כמה כאלו שאני מכירה שהם בסיגנון.

למעלה