איזה כיף היה!!!

איזה כיף היה!!!

פשוט נידבקתי לטלוויזיה ולא זזתי כמה כיף לראות שירים והופעות של שאניה...

וסל

New member
הייתה הופעה

יפה מדהימה שאנייה הוכיחה שהיא יודעת לשיר מצוין ואיכות הקול שלה גבוהה מאוד(היא נשמעה בדיוק ואולי טוב יותר מהדיסק ובטוח ב-100% שלא היה פליי-באק כי יש את הקטעים האלה שהיא נותנת לילדות מעצבנות לשיר קטעים מהשירים ואז רואים שזה לא פליי באק כי אם זה היה פליי באק אז היינו שומעים כל הזמן את קולה של שאנייה ולא את קולן המעצבן של הבנות הקטנות). אז באמת היה הופעה מעולה ובלה בלה בלה בלה אבל מישהו מוכן להסביר לי מי הלביש את שאנייה בצורה כה מזעזעת :מה זה היה המגפיים הצהובות המחרידות האלה בהתחלה עם מכנסי הברמודה?אח"כ-מה זו הייתה החולצה הפרחונית הגרוזינית שהיא לבשה?ובסוף-שוב מכנסי ברמודה-ג'ינס ?למה?למה?למה?זמרת בסדרי גודל של שאנייה לובשת בגדים מחרידים כאלה שנראים כאילו ניקנו בשוק הכרמל ב-10 שקל?מגיע לה יותר,לא,חבר'ה?אני שולח את הסטייליסט שלה למאסר עולם...

הגר לי

New member
אז הנה דעתי....

קודם כל, כמובן שזה לא פלייבאק - ידוע ששאניה שרה בלייב בהופעות בסדר גודל כזה, והיא כל פעם מפתיעה מחדש ביכולות הקוליות שלה. דבר שני, לגבי הבגדים....טוב נו הנה מה שאהבתי ומה שלא... וזה לפי הסדר הנה התמונה הראשונה, מה דעתי עליה? - זוועה - הצהוב הזה זוועה אין מה לומר. עם זה אני מסכימה. אני בכלל שונאת צהוב והנעליים מזעזעות עוד יותר. לא ברור מה היא מוצאת בזה - נו טוב אף אחד לא מושלם
דבר שלישי - ברוכה הבאה לפורום

הגר לי

New member
הלאה....

כאן אני ממש לא מסכימה איתך - החולצה מדהימה עליה והמכנס עוד יותר פשוט שילוב מנצח כל כך עדין וכל כך מחמיא לה. והמיקום היה נהדר - עם from this moment on. ביצוע מעולה ובסטייל. זו דעתי. והיא סופית ואין עליה עוררין

הגר לי

New member
ואחרון חביב....

ושוב אני נאלצת לא להסכים. שילוב פשוט משעשע. היא נראתה כל כך ילדה עם המכנס הזה...אני פשוט אהבתי לא יודעת למה, פשוט התאים לי לסוף ההופעה. היא השתוללה קצת לקראת הסוף וזה פשוט התאים. אין מה לעשות אהבתי. זהו נגמרו לי התלבושות

veish

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מלה של הגר ../images/Emo70.gif

וסל

New member
המכנסי ברמודה גורמים לשאנייה

להיראות גמדית מידי,גם כך היא לא גבוהה במיוחד.

YLgirl

New member
באמת היו לה בגדים קצת מוזרים..

במיוחד בהתחלה. השילוב בין שחור לצהוב לא ממש נחמד (למרות שכל אחד מהם בנפרד היה יכול להיות בגד מאוד יפה, אהבתי את המכנסיים). באמת הנעליים/מגפיים היו קצת מוזרות (במיוחד הצבע). מה לעשות שנמוכים לא יכולים ללבוש כל בגד (מניסיון). אבל שאניה נראת מצוין בכל מקרה! חוצמזה, ההופעה היתה יפה מאוד! אבל חבל שחתכו הרבה חלקים מההופעה המקורית (ד"א מה ששידרו בסטאר וורלד לפני 3 חודשים היתה ההופעה המלאה?). מאוד הצטערתי שלא היו שירים מthe woman in me.

דחוףף אתם חייבים להיכנס!!!!!!!!

קודם כל הבגדים היו מוזרים אבל בצורה יפה כמו שאנייה זה מתאים לשאנייה כל השיגועים האלו אז מה קרה סבבה מותר להשתגע פעם ב... דבר שני שמתם לב שבתלבושת השנייה שאנייה לבשה חוטיני יחד עם מכנס שקוף כאילו באמת צריך להיות עיוור כדי לא לשים לב!!! יואו חבל שאין לי תמונה פה....

S c a r l e t t

New member
היה מצוין!!

באמת צריכים לעשות את זה לעיתים יותר קרובות. ממש נהניתי בקשר לבגדים שלה אני די מסכימה עם מה שהגר אמרה למרות שאחרי כמה שירים כבר התרגלתי לחולצה הצהובה
אני מקווה שערוץ 10 ועוד ערוצים ישדרו יותר הופעות שלה מעכשיו, באמת כל הכבוד להם על היוזמה

m L m

New member
אומנם לא ראיתי את ההופעה ביום ראשון

חג you know... אבל ראיתי בstar world ויש לי את זה בDVD... אכן הופעה מדהימה! אפילו אחי הקטן אוהב אותה *ויש לנו טעם שונה לגמרי במוזיקה* הבגדים ששאניה לובשת אולי מוזרים אבל כשרואים יותר מדי את ההופעה מתרגלים לבגדים ואפילו מתחילים להבין איך שאניה מוכנה ללבוש אותם. וד"א- לוסל *ברוך הבא
- אתה מנסה להתחמק מהטבילת אש?
* שאמר שהוא ישלח את הסטייליסט שלה למאסר עולם - אולי נותנים לשאניה מבחר בגדים מסויים אבל היא בוחרת מה ללבוש! וכבר ידוע שיש לה טעם מוזר ביותר

למעלה