"איזה כיף במש"צים!!!"

אופיר ס

New member
"איזה כיף במש"צים!!!"

ווואווו!!!!!!!! היה הכי מדהים בעולם!!!! באמת! מש"צים הוא הקורס הטוב ביותר! (עכשיו אני כבר יכולה להגיד, אחרי שהייתי בשלושתם)... פתאום אני קולטת שאין לי יותר חניכים ("אני מש"צ ואין לי חניכים!!!") וגם שאין יותר קורסים כאלו... קבוצה 4 שולטים!!!! טעם הבמבה לשלטון!!!! טנטן המלך!!!! וזהו- הוצאתי את מה שהיה לי להגיד....

Tzilush

New member
קורס מש"צים 2007

היה פשוט גאוניייי...!!!! בחיים שלי לא חוויתי חוויה כ"כ טובה עם אנשים כ"כ מדהימים=))) קבוצה 13 כיף לי כ"כ לשחק איתכם יא סטטיים שלי אני אוהבת אתכםםםםםםםםם!!! קיצר תודה לאיילון ולכל מי ששיכנע אותי לצאת כי זה היה הדבר הכי טוב שהיה לי=] ודבר אחרון: מש"צים שליטהההההההההההההה=]]]

עוף מפה

New member
מעולה.

מילים נוספות יורידו מהערך של הדבר המדהים הזה. פרופיל 21 אני אוהב אתכם:)

Simple Sam

New member
יום שישי מפגש בכנרת!!

תוסיפי אותי 327252380 אני אשלח לך את הדף קשר

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifבמבה בטעם של סטייק פילה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

היה כ"כ מעולה.. באמת שאין מילים לתאר :) קורס מש"צים 2007 - כולנו גאווה
(למה לא ציירתי לזה גלופה?S:)

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo124.gifכל המש"צים..כל המש"צים..../images/Emo124.gif

כנסו!
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=4907 ("פורום" משלנו :) )

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאנחנו גם לא רוצים קומונה כמו שלכם../images/Emo3.gif

אללה מש"צים!

ShadowDweller

New member
יו איזה מוזר שאת מש"צית!../images/Emo54.gif

פאק ועוד יותר מוזר שאח שלי הולך להיות גרעינר!!!!!

vered151

New member
האמממ

אי אפשר להסביר את זה הקורס הכי טוב שיש.. כלכך נהנתי אלוהים קבוצה 9 הייתה הכי טובה בקורס וכולכם יכולים לאכול ת

E l e n o r

New member
וואו... אין מילים!!

איזה כיף בקבוצה, איזה כיף קבוצה שמונה עושים בלגן מנגנים כל הזמן..!! איזה כיף קבוצה שמונה עושים בלגן נשארים עד הבוקרר!!! קבוצה שמונה אימפריה!! תכלס, היינו הקבוצה הכי תותחית בקורס... ופשוט שאין לי מילים... אוהבת את כולם כולם..=]

למעלה