איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף............

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף............

אתמול נתקלתי בתמונות של שוורצנגר וסטאלון משנות ה- 80.
שניהם היו כמובן בשיא התהילה שלהם ובשיא הכושר הגופני, הגוף שלהם היה מושלם, מלא שרירים מנופחים, יפים וכמובן חלק משיער. ישר עמד לי רק מלהסתכל עליהם והפנטזיות בראש שלי התחילו לרוץ.

פאאקק, שוורצנגר נראה כל כך טוב שרציתי שהוא יזיין אותי ויקבור אותי מתחת לשרירים שלו. פינטזתי שהוא שולט בי ומתעלל בי ואני נהנה מכל רגע שהוא כורך את זרועותיו הגדולות סביבי ולוחץ אותי לתוך הגוף שלו, גורם לפנים שלי לשקוע עמוק לתוך החזה השרירי המאסיבי שלו, ולבסוף כל כולי שוקע לתוך הגוף החם שלו.

סטאלון, המתאגרף והלוחם האגדי, מגיע כדי להציל אותי, גופו מנופח ומלא שרירים, קורא תיגר על השרירן האוסטרי שלא אוהב שמפריעים לו בזמן סשן סקס.

שניהם ניצבים האחד מול השני עירומים כביום היוולדם, בזמן שאני שוכב ערום בצד, מחכה שאחד השרירנים ינצח בקרב. המנצח יזיין ללא רחמים את השני ויפליא בו את מכותיו ואגרופיו.

המתאגרף מניף את אגרופו אל מול הענק האוסטרי, ושניה לפני שהזרוע האימתנית המלאה בכח רב נוחתת כרעם על פניו של יריבו, כף ידו של האוסטרי תופסת את אגרופו של המתאגרף ומוחצת את האגרוף האימתני בתוך כף ידו. בזרועו השניה השרירן האוסטרי תופס את הבטן השרירית של המתאגרף ומניף אותו באויר, ולאחר כמה שניות מטיח אותו באדמה.

האדמה נסדקת מכוח גופו של הלוחם השרירי, הענק האוסטרי לוקח כמה צעדים אחורה ומתרחק מהמתאגרף. סטאלון קם על רגליו, רץ ישירות אל הענק כדי להיכנס בו עם כוח מתפרץ, אך הענק בולם את המתקפה ע"י אגרוף לפנים של יריבו.

המתאגרף נופל לרצפה, האוסטרי תופס במפשעה של המתאגרף ומרים אותו באוויר, המתאגרף מנסה להכניס בו אגרופים, אך האוסטרי תופס את מרכז החזה הענק של היריב שלו בעודו מחזיק בו באויר ומניף אותו שוב אל מעל לראשו.

הוא מתחיל מוחץ בכף ידו את מפשעתו של המתאגרף שצורח מכאבים.
הענק מטיח אותו באדמה ומכניס לו כמה אגרופים. לוקח את רגלו וסוחב אותו כשהוא נגרר על האדמה, לבסוף האוסטרי משעין את המתאגרף החזק על סלע גדול ולוחץ את גופו הערום על הסלע הקר, כאשר הוא כורך את גופו המאסיבי עליו.
האוסטרי אומר לו "עכשיו אתה תרגיש את מלוא הכח שלי".

האוסטרי מחזיק את שתי זרועותיו הגדולות והחזקות על מותניו של המתאגרף, מנתק לאט ובטוח את גופו ממנו, המתאגרף מנסה להשתחרר מאחיזתו של האוסטרי הענק, אך לא מצליח. האוסטרי הענק מצליח לרתק את גופו של המתאגרף על הסלע הקר רק ע"י שימוש בזרועותיו החסונות.

השרירן האוסטרי החזק לא מבזבז זמן ומכניס אצבע לתוך חור הישבן של המתאגרף. לאט לאט הוא משחיל את האצבע השמנה והבשרנית לתוך הישבן ומשחק בה קלות כדי להרחיב את החור, לאחר מכן מוסיף אצבע בשרנית נוספת לתוך החור וממשיך להרחיב אותו.

הענק האוסטרי צועק לי לבוא אליו, אני צועד אליהם עירום כביום היוולדי, ונוכח לראות מקרוב אצבע שלישית נכנסת לתוך ישבנו של המתאגרף הנאנק מכאבים.

הענק: "אם אתה רוצה אתה יכול ללטף את המתאגרף, רק שתדע שלאחר שאני אסיים איתו אני אמשיך איפה שהפסקתי איתך". אני מסמיק מרוב התרגשות ואומר לו שאעשה כל מה שהוא רוצה. הוא שולח אותי להביא שני קונדומים. בינתיים אצבע רביעית נכנסה לחור ומשחקת בתוכו.

אני חוזר עם חפיסה מלאה, מלביש קונדום על הזין הגדול והחם של האוסטרי.
ראשו ופניו של המתאגרף חופשיים בעוד גופו מרותק לסלע הגדול, אני מקרב את שפתיי לשפתיו ומנשק את המתאגרף שבא להציל אותי מידי האוסטרי המאסיבי והענק שבאותו הרגע נשכב עם כל משקל גופו על הגב של המתאגרף. אני אומר לו "מתאגרף שלי, אני כל כך שמח שבאת להציל אותי, אך אני אוהב את מה שהוא עושה לי ואתה חייב להבין זאת. אני אוהב את שניכם, לא היית צריך להכניס את עצמך למצב הזה. אני אוהב אותך ואני אוהב כשאתה מזיין אותי, אך אתה חייב ללמוד לקח". אני מנשק אותו שוב ומכניס לפיו את לשוני, אנחנו מתנשקים למשך כמה שניות שנראות כמו נצח. לבסוף אני מנתק את שפתיי ממנו, האוסטרי כורך את זרועותיו הגדולות סביב צווארו של המתאגרף, חונק אותו בעדינות ואומר לו: " עכשיו אני מזיין אותך".

הוא מניח את כפות ידיו על גבו העליון של המתאגרף ולוחץ אותו על פני הסלע, לוקח את ידו השמאלית מכוון איתה את הכלי הענק שלו לתוך החור הפעור בישבנו של המתאגרף. ובבת אחת מכניס את הזין שלו לתוך החור כאשר צעקה גדולה מפלחת את האויר הקר מפיו של המתאגרף המושפל.

השרירן האוסטרי מזיין במרץ את השרירן המתאגרף, כרך את זרועותיו השריריות והגדולות סביב צווארו וחונק אותו לפרקים כאשר הבייספס האימתניים שלו סוגרים על צווארו. לאחר כמה דקות האוסטרי מניף את המתאגרף השרירי ומטיח אותו על האדמה, מרים אותו, זורק אותו על הסלע וממשיך לזיין אותו.

לאחר כמה דקות בהן המתאגרף נאנק מכאבים, האוסטרי שואל אותי אם אני רוצה להכניס את הזין שלי לתחת של המתאגרף?. אני עונה לו שכן, אני שם קונדום, האוסטרי לא מוציא את הזין שלו החוצה אלא מזיז אותו לדופן שמאל ועושה לי קצת מקום לידו בתוך החור. אני נכנס לתוך הישבן החמים, האוסטרי כורך סביבי את הזרוע הגדולה שלו וביחד אנחנו מתחילים לשחק לאט לאט בתוך הישבן של המתאגרף. האוסטרי מחייך אליי ואני אליו, אנחנו מתנשקים לקול אנחות הכאב של המתאגרף. האוסטרי מכניס אצבע לתוך התחת שלי ומשחק איתה קלות.

עם האצבע בתוך הישבן שלי, הוא דוחף אותי יותר עמוק לתוך התחת של המתאגרף. דוחף את הזין שלו יותר עמוק גם וככה הוא התחיל לשלוט בסשן בו שנינו מזיינים את המתאגרף והוא מזיין את שנינו. אני מרגיש חום בכל גופי, יודע שהשרירן שלי אלוף עולם ואי אפשר לנצח אותו. אני מאוהב בו ובאיך שהוא מרביץ בי מכות וזיונים. אני גומר בצעקה לתוך הלילה השחור ומלא הכוכבים.

אחרי שאני מסדיר את נשימתי ואת הדופק שלי, אני מנשק את השרירן שלי בעוד הוא ממשיך לזיין את המתאגרף. אני מוציא את הזין שלי לאוויר העולם, קורע את הקונדום מעליו, רוח קרה מנשבת על איבר מיני בעוד אני עוצם את עיני וסופג את הרגע. השרירן שלי מנשק אותי ואני מנשק אותו בחזרה. אני נכנס אל הבית והוא ממשיך לזיין את המתאגרף, לחנוק אותו, להניף אותו באויר ולרתק אותו לרצפה בשלל מצבים. לאחר מכן, הוא מסיים את סשן ההתעללות בו בזיון מהיר וחזק וגומר בתוכו בצורה אימתנית שקורעת את הקונדום ומשפריצה נוזל סמיך וחם בתוך התחת של המתאגרף.

לאחר שסיים, הוא זורק את המתאגרף על הקרקע, נשכב עליו, מצמיד את גופו האימתני לגופו החבול של המתאגרף, מקרב את פניו לאלו של יריבו ואומר לו: "אני לא רוצה לראות אותך שוב מפריע לי בסשן סקס, אם אתה רוצה להילחם בי אז תקבע קרב מראש ואני אגיע לפרק אותך". "אני מבטיח שאני אגיע לפרק אותך, אני אוהב לפרק אותך, אתה כל כך שרירי גדול וחזק, אני מת על הכוח שלך ואיך שאתה מנסה כל פעם מחדש להכניע אותי ואני מכניע ומפרק אותך כל פעם מחדש".

האוסטרי מתרומם ומתיישב על מפשעתו של המתאגרף המסתכל עליו בכניעה חבול ומדמם. האוסטרי מכניס אגרוף חזק לפניו של המתאגרף ומעלף אותו. קם על רגליו מרים בזרועותיו את המתאגרף ונושא אותו אל תוך הבית, שם אני מחכה להם, צפיתי משם בכל מה שהשרירן האוסטרי עשה לו לאחר שעזבתי אותם והכנתי גם דברים לטיפול בפצעי המתאגרף.

האוסטרי מניח את המתאגרף על מיטה בחדר צדדי ואני מטפל בפצעיו. לאחר שאני מסיים, אני מגיע לסלון שם השרירן האוסטרי שלי נמצא עדיין עירום כביום היוולדו, הוא בדיוק מסיים כמה עליו מתח המדגישות את מימדיו הפיזיים הענקיים. הוא צועד אליי, מוריד ממני את חלוק הרחצה שכיסה אותי, מחבק אותי לתוך גופו ואומר לי: "עכשיו בוא נסיים את הסשן שלנו".

aשרון

New member
אפשר בבקשה עוד

למעלה