איזה כייף שסוף שבוע...

מיכל ט

New member
איזה כייף שסוף שבוע... ../images/Emo9.gif

אחרי שבוע מטורף שהתחיל בהרצאה שכבר אמרתי לכם שהיתה בסדר גמור (חוץ מזה שהיא הורידה לי כמה שנים מהחיים) והמשיך בקצב לא הגיוני לחלוטין הגעתי למסקנה שאני חייבת לשים לעצמי גבולות בעבודה אחרת ימצאו אותי מפוזרת בחלקים. יש לי תמיד תגובות מאחורות על ההודעות כאן כי יש לי גישה לאינטרנט רק בסוף שבוע. לגביי אבחון מבוגרים כמובן שזה מומלץ אני את האבחון שלי עשיתי בגיל 25 לגביי קופת חולים לאומית, אחרי בירור מקיף הגעתי למסקנה שאין להם מענה והאפשרות היחידה היא להשתמש בהשתתפות הכספית של הביטוח המשלים. השבוע באותו יום עיון שהרצתי היו אנשים אחרים שהרצו והראו כל מני גרפים ואני לא מבינה גרפים, אני לא מצליחה לקשר את העמודות התלת ממדיות עם המספרים ליד למשהו שלם שיש לו משמעות. אפשר לעשות עם זה משהו? אני מתכוונת לעשות הרבה כללללום בסופשבוע הזה מה אתכם?

הי מיכלו´ש-סופ"ש כיפי בהחלט

אני שמחה שההרצאה עברה בשלום, ואני שמחה שאת "אלייב אנד קיקינג"! בזמן האחרון אני שמה לב שיותר ויותר מבוגרים מדווחים כי קופות החולים למדו את הטריק של החליבה הכספית בכל הקשור באבחוני מבוגרים ושולחים אותם למכונים ולא לפסיכיאטר של הקופה בהפניה פשוטה של רופא, טוב אי אפשר לצפות למשהו אחר בעולם כל כך ממוסחר כמו שלנו. בקשר לעמודות התלת מימדיות - תרגישי נוח, הרבה אנשים מתבלבלים ככל שהדיאגרמות נעשות מקושטות יותר, אני בעד שימוש בתרשים ה"עוגה" הקלאסי. אני בסוף השבוע הזה מתכוונת לרענן קשרים חברתיים...גוטה שעבס! אפרת

אשלונית

New member
היי מיכלוש!

שמחתי לשמוע שההרצאה היתה טובה, אבל זה היה ידוע מראש אז לא חידשת לנו כלום בהודעה הזו. בקשר לתרשימים גם לי יש את אותה בעיה לא מצאתי דרך לפתור אותה אבל כשאני אחשוב על משהו אני אודיע לך. מלבד זאת אני בסופשבוע הזה הולכת לעשות את כל השעורי בית שדחיתי כבר המון זמן, עבודה שהייתי צריכה להגיש לפני חודש ולהתכונן לאיזה מבחן מעצבן. שלך כמובן הרבה יותר שמח משלי :) הלוואי ויכולתי לא לעשות כלום. אש.

למעלה