איזה כייף לי....

איזה כייף לי....

ב``ה רק היום יצא לי לקרוא את ההודעה המגניבה של נון (בת), על חברי הצ`אט. (מישהו זוכר את השיר שלי על חברי הצ`אט?). אין ספק שנהנתי במיוחד לקרוא את ההודעה, לאור העובדה שהתכונה הבולטת שמאפיינת אותי היא שנינות, וכתיבה יפה. מהיום אמליץ לכל החברים שלי להיכנס לפורום של תפוז. יישר כח לך ש(נונ)ה. נ.ב להארה: תתחילי לפרגן כבר :)

נון בת

New member
נשפך לי הדיו....

אם נהיית מכור כל מכר כמוקיר אך אם אתה סתם בחור כל מכר כמו קיר נ.ב :)))

נצנוץ

New member
יהושועית, אבדתי אותך

כבר לא ממש מבינה לאחרונה על מה את מדברת?????????????? (מזל שיש את מיניה שיבין.....)

לכל חברי הצ`אט. הרי הודעה

ב``ה שלום לכל ידידי, באשר הם שם. תודה רבה לנצנוץ על הפירגון העצום. באמת יצאת מהכלים. לענינו. כישרון חדש נולד. (את זה כבר ראינו). כמעט את כולם הוציאה מהכלים בשירים, בלדות, ומשחקי מילים ותיקים כחדשים זקפו גבה וגם זה שנטש, עד מהרה בא קשוחים כבלאגניסטים את מוחם מיגעים וגם לוכדי האי פי את מוחם מיזעים למרות הכל מחמאה צריכה להאמר וגם אם לא, ננסה להמר וזוהי בקשתי אליכם חברים אהובים, חביבים, ויקרים אליך השנונה, אליך השנון תקעו כף והריעו לבת נון. :)) מניה וביה

נון בת

New member
מי אני ומה שמי?...

ב``ה חברים יקרים, חברים מכורים! לו רק ידעתי קודם (כמעט ניתקתי את המודם) שלדברי מתייחסים לא שמים עלי פסים. קשוחים כבלאגניסטים חבל על זמנם לוכדי האיי פי עומלים לחינם אז קחו לידיכם נייר ועט ודמותי בו תחרט. בתודה לך מיניה אסיר לכם כל תהיה מתנצלת אם הקשתי ועל כן סליחה בקשתי: לא כיוונתי זאת לארס רק בסה``כ שיר ערש מילה שבראשי עוברת מוצאת משורש דומה נגזרת באחרונה היא משתלבת לא מעמיקה ולא חושבת מיד אספר לכם בלי בעיה מי אני, איני סמויה יש לי שם ויש לי גיל וגם אופי לא רגיל. ולהכרות אישית חוזרת ציניקנית מעורערת ולסיום- עצמי אחשוף: פרנואידית! זה הסוף! שלכם, בת נון.

בת קוף כבת נון

ב``ה בת נון יקירה וחביבה אשה שכולה אש ולהבה הכותבת בחן ויופי מזהירים שוזרת בדבריה חרוזים נדירים טוב עשי אם לי תאזיני ואת מקלדתך חדלי, ולא תזיני כי בי חושדים כבר ללא הרף אתה זה בת נון? ואני הפכתי לטרף ולידידי הגאונים, איציק וקשוח אולי מוטב שתגדלו לכם עץ אשוח כי בעסקי הצי`טוט אולי הנכם נהדרים אבל במקצוע הבלשות - המון המון חורים *** מי שלא הבין מה כאן קרה, אסביר בפשטות: מישהו העלה חשד, שהכותבת החדשה בת נון, אינו אלא מניה וביה במסווה חדש. נו באמת? זה נראה לכם רציני? (יש אנשים מוכשרים בעולם. לא כל שנון הוא מניה, ולא כל מניה הוא שנון). אין לי איך להוכיח לכם, אבל בעזרת ה` עוד יצא צדקי לאור. החותם בדמע מניה וביה

נון בת

New member
למיניה (לא לי!!!)

והפעם בלי שירה!! למיניה האמת היא שאני לא מכירה אותך אבל אם חברים שלך חושבים שאתה מסוגל להגיב להודעת של עצמך... אז מצבך חמור!!! וזה לבד יגרום לי להפסיק לכתוב. :))) איך השיר שלי??? נון בת

בת ***

ב``ה לנון בת. האמת שגם אני לא מכיר אותך, ואולי טוב שכך. בקשר לחברי, אין מה לעשות, עליהם עדין אין לי שליטה, ואולי טוב שכך :)) בקשר לחשד עצמו. הרבה יותר קשה להאמין, שאדם אחד יכול לעמוד בקצב כזה של חרוזים, ולכתוב ולכתוב, הרי גם לשנינות יש גבול, וגם היא נשחקת לבסוף. אני כולי תקווה, שיום יבוא, ואת פרצופך תחשפי, וכך גם ממני יוסר החשד הנורא, שמאיים כצל כבד, על חיי עלי אדמות. מניה וביה

נון בת

New member
חשבתי שכבר חשפתי את עצמי...

בס``ד דבר אחד ברור לי ייד: אתה אינך פרנואיד! נ.ב

נון בת

New member
דו קרב או תלת.....?

בס``ד מי נגד מי? מיניה נגד ביה- או שניהם נגדי? תשובה: הארנכ ,םתשולש

נון בת

New member
תיקון טעות

הקשתי = הכשתי והנה ההוכחה: זה טעויות שרק אני עושה!!! (ניסית לפחות, מיניה) ביי, נון בת

למעלה