איזה כייף לי

איזה כייף לי

חברה ערב טוב , בתור שאני גר בחו"ל , בא לי לגלוש בעיקר רק בשעות הערב עפ"י שעון ניו-יורק , (שלש בלילה שעון הארץ ) וכמובן ששורר שקט גדול בפורום , החברים ישנים במיטתן, וחולמים חלומות מתוקים (ראה ערך אבידדון) , חוץ מכמה ציפורי לילה כגון לה-פאי , או פטיש-אסטרולוג-פייקו-מים גןבים (מתגעגע לה), אין קול ואין צופצוף , אז יש לי היכולת לבלבל כל הפורום , להקפיץ הודעות שבא לי , ולדחוק הודעות לתהום , על נוסח עלה סנחרב ובולבול את כל העמים , ואין מישהו שמתנגד לי (גם אלוהימית ישנה ) אז החלטי שאני מתחיל לקבל שוחד , מי שרוצה פרטוקציה , שיתחנף אלי בגדול , עם כמות הרבה של חנופה , מבטיח להקפיץ הודעה-אשכול שלו , וכמובן גם הדערי-ווארק , אז מי להשם אלי ? מי הראשון ? בקשות-חנופה יכול להיות על דפי הפורום , באשכול זה , או במסרים אישים ,

Le Fay

New member
על חנופה הולמת אחשוב אחרי הקפה

אבל להערכתי פטיש אינו אסטרולוג ופייקו בוודאי אינו אסטרולוג (השירים שלו טובים מדי). תזכיר לי, עם מה זה משאיר אותנו? ואיפה איבדת את בלונד-פלטינה?

לה-פאי

תמיד את מחוייבת משהו לומר ? תמיד בא לך משהו לומר ? טוב שיהיה לא יודע איפה איבדת את בלונד-פלטינה , אז התחלתי לחפש מעריצים אחרים , בא לך ל........... ?????????

חוצמזה גברת

מה לגברת בביתי ? מה מחפשת עכשיו בפורום בשעות כזה ? אני לא יכול לנהוג את הפורום כלבבי , לא ידעת שאני עכשיו מלך הפורום ? איש השבוע - אשת השבוע , עכשיו , בשעות הנ"ל אני מנהל הפורום ! נו תפנה הדרך בשבילי , יש לי עוד הרבה עבודה פה בפורום לארגן הלילה !

Le Fay

New member
תכף, תכף מפנה. קפה, סיגריה ואני

בדרך החוצה. דוקא לא רציתי לומר שום דבר מיוחד...

דער משכיל

ראיתי ששלחת לי 2 מסרים, תודה לך. אבל אני לא יכול לקרוא אותם כי יש חסימות במחשב במקום בו אני רגיל לגלוש. לכן אבקשך לשלוח לי שוב התוכן ששלחת, או במסרים אבל שהתוכן יהיה במקום של הנושא, לא מומלץ זה מצריך הרבה מסרים. "עדיף שתשלח לדואר אלקטרוני שלי", (מצורף). תכתוב לי פה בפורום. תודה מראש... ביי....... נ.ב. שלומי יכול להיות יותר טוב.

avidadon

New member
תשכיל לעשות אם

תקפיץ את האשכוליות שלי, התשלומים יגיעו אליך לחשבון הבנק מדי חודש בחודשו.

פייקו

New member
דער -משכיל - אתה בטח מתגעגע

לישיבה למשגיח העושה סיורי שמירה בלילות ובודק שהכל ישנים שיהיה להם כוח לעבודת הבורא - ההרגל נעשה חלק מהחיים שלך רק תזהר שלא יתחשק לי גם עליך לזרוק ביצה מהקומה השלישית של הבניין

רוצה להתחנף אבל מפחד

שתקפיץ גם את אסטרולוג, פייקו, מים גןבים... אחי, זכור להקפיץ רק את פטיש. ואת פייה כשהיא מעצבנת על מעמד האשה כשזה לא רלבנטי, תוריד לתהום. למרות שגם היא התחנפה. אתה יודע מה, אותי תקפיץ תמיד. את אבידדון כשזה חמוד. את פייה כשזה לא קשור למעמד האשה (יש בכלל???). את אסטרולוג רק כשהוא כותב חכם (זה תלוי אצלו בתקופות ...) ואת פייקו בשירים.

פטיש

מצאת את אבידדון כשזה לא חמוד ? טוב יש איזה באג אצלי חשבתי שכולם יתחנף אלי, ותחת זה אני מתחנף לאבידדון , טוב פטיש על זה אתה חייב , פטיש אני לא עובד בחינם , תעשה קצת משהו בשביל זה , דבר טוב יכול לעזור או חיבוק גדול עד שאני יתחנק , נו משהו כזה

האמת

שאתה מתוק. אני חולה עליך, אוהב אותך ככה על שגיאות הכתיב, ה"עילגות", ושלל השאלות ה"תמימות"... מת עליך אחי, קח כמה חיבוקים שאתה רוצה וזה בחינם, אתה לא צריך להקפיץ שום דבר (חוץ מלעצבן את פייה כשהיא מגזימה באמת
)... ותגיד משהו, נועם כבר לא חוסם אותך יותר?!

Le Fay

New member
רק מעמד האשה

וצבעים? מה בדיוק צריכה לומר כדי לעצבן אותך? אני רושמת (בדרך כלל שקל וחצי למילה, אבל חברים אני מעצבנת חינם).

רוצה להתחנף ../images/Emo24.gif

אבל מפחד שתחשוב שאני מתחנף רק בגלל אינטרסים... לכן אני צריך לחשוב על משהוא מקורי, משהוא שיגרום לך להבין מי באמת! מעריך אותך, ומי סתם מתחנף מצד אחד, ומוריד עלייך פטישים
על הראש מצד שני...

הנה חנופה מקורית!!!../images/Emo9.gif

אם נעם חוסם אותך עוד פעם אחת! אני מארגן חרם על הפורום!!!

אבל דער משכיל בא אלי בחלום

ומבקש ממני במפורש לחסום אותו. לא פעם ולא פעמיים. האיש קצת מעורער בנפשו, בחיי
אבל הוא מנהל הפורום בלילה, מה אני יכול לעשות.

אסטרולוג

תנא קמא אתה ! אם מלכה אנא, עד השתא לא באתה ? איפה היית בשעת צערי ? כשהיתי ללעג ולקלס בפני קהל עם ועידה ? העעעעעע ???????? זו תורה וזו שכרה ??? אני כבר לא סומך עליך אם יהיה עלי עוד צרה ! חרם ? איזה חרם ? חרם דרבנן ? או חרם דרבינו גרשום ?

ב´נת אסטרולוג

אני מ א ו כ ז ב ממך ! , מה עם לא תעמוד על דם רעיך ??????? האמת לא רציתי להלות הנושא , כפי שכתבתי כבר לנועם , שלא בריא לכבות על חלב שנשפך , אבל אתה אחי העלית הנושא הכואב , אז תאכל פרותיך

מ א ו כ ז ב קצת ממכם

חשבתי שיתחיל לשוטף אלי שבחים , וכדומה , תיבת המסרים יתפוצצי מרוב מסרים , בקשות-פידיונים , מה קורה ? אולי הבעיה אצלי ? חשבתי שיהיה לי עבודה - שיעורי בית , הלילה ,

למעלה