איזה כייף לי!

איזה כייף לי!

יש פאזל שאני מחפשת כבר המון זמן... הוא אזל בחנויות (נמכר בעבר גם בארץ) ובאייבי או שלא הצלחתי למצוא או שהמוכר לא שלח לארץ או שניסיתי לקנות ומישהו הגיש הצעה גבוהה יותר ברגע האחרון וחטף לי אותו מבין הידיים. ואתמול סוף סוף הצלחתי לקנות אותו. חדש!!! (לא היה אכפת לי לקנות גם משומש באיביי אם יש התחייבות של המוכר שהפאזל שלם) והחלק הכי טוב- הוא עלה לי רק 95 ש"ח כולל משלוח! בארץ היה עולה לי לפחות 160 ש"ח אם היה קיים. לגבי הפאזל עצמו- נקרא winter's majesty 1000 חלקים של חברת ג'מבו. כאמור חדש לגמרי עם הניילונים. וזאת הכלה שנמצאת בדרך אליי מאנגליה

ומנצלשת לעצמי בשביל להראות מה כרגע על השולחן

בהרכבה. 2 פאזלים של 500 חלקים בקופסא אחת. מדובר למעשה בפאזל חידה מסדרת WASGIJ. בעצם הקופסא כוללת 2 פאזלים- אחד של התמונה שרואים על הקופסא והשני פאזל חידה שאמור לשקף מה הדמויות שמצוירות על העטיפה רואות ממולם. בנתיים הרכבתי את הפאזל הראשון הקל יותר של תמונת הקופסא. הרכבה קלה רק שאת המסגרת השארתי לסוף כי החלקים התחברו לכל מיני מקומות. בימים הקרובים אתחיל להרכיב את הפאזל הנוסף.

123נעמי

New member
גמבו - איכות מצויינת

אני מאוד אוהבת אותם
תתחדשי על הפאזל תמונה מקסימה. פיזול נעים

לי מפריע שאין התאמה חד ערכית בין החלקים

והאמת שרוב חברות הפאזלים חוטאות בזה לפעמים. קרה לי גם בבאפלו, באדוקה ואפילו ברוונסבורגר שחלק מהחלקים מתאימים לכמה מקומות... החברה היחידה שזה לא קרה לי בה היא קלמנטוני- שם כל חלק יושב בול אך ורק במקום המתאים שלו.

למעלה