איזה כייף זה!(מנג'ר 2007.)

אאוזיס

New member
איזה כייף זה!(מנג'ר 2007.)

לראות שחקנים שגילית בגילאים 15-20 ואחרי 8 שנים לראות אותם מככבים באירופה... התחלתי כמאמן בית"ר..הבאתי המון צעירים מוכשרים..ומרובם יצאו שחקנים מרשימים...זה פשוט מענג..!!חחח עברתי לטוטנהאם משם, ושם אני ממשיך את המסורת לגילוי כוכבים.. ותוך שנתיים הפכתי אותה לקבוצה הטובה ומבין העשירות באירופה וגם בנוסף מאמן את ברזיל. הנה רשימה של שחקנים שהבאתי לבית"ר, ותראו מה יצא מהם אחרי 9 שנים, נכון לשנת 2018. oscar ustari - קניתי ב-11 מיליון, השוער המהולל, נמכר אחרי שעזבתי לטוטנהאם, ע"י צ'לסי הגדולה. dekel keinan - משחק בוויגאן בפרמייליג..וגם ירד איתה לליגת המשנה... hicham el houti - קשר התקפי, מרוקאי, העברתי ללא תמורה מקאזאבלנקה. אחרי שעזבתי נמכר לליברפול, משם כיכב בצ'לסי וחזר לליברפול. אחד הקשרים הטובים באנגליה. sebastian zuniga - מניח שרובכם מכירים..קניתי אותו בגיל 16 בגרושים...שיחק באתלטיקו, בארסה, ונקנה על ידי לטוטנהאם, לאחרונה מכרתי אותו לריאל בשל עומס חלוצים ויכולת ירודה אחרי פציעה. federico laurito - קניתי אותו בגיל 18 ב-7 מיליון, הבאתי אותו איתי לטונהאם-לא קיבל אישור עבודה אז מכרתי לאייקס תמורת 14 מיליון, ונמכר לפאריס סן ג'רמן ב-43 מיליון!! מככב גם במדי ארגנטינה. santos jadson - קניתי אותו בתור שוער שני, כהבטחה גדולה. הבאתי אותו לטוטנהאם בתור שוער שני, ובסוף מכרתי אותו לאברטון ב-9 מיליון. השוער הראשון של נבחרת פורטוגל. hen azriel - הבאתי אותו לטוטנהאם, לא שיחק הרבה אבל כששיחק היה טוב, מכרתי לבארסה ב- 1.8 מ'. ben sahar - קיבלתי ללא תמורה לאחר שלא שיחק הרבה בצ'לסי והיה מושאל. אחרי שעזבתי הוא עבר לקבוצת llieida בספרדית הראשונה...מפציץ שם בשערים!! amit ben shoshan - שיחק רוב הקריירה בארץ, עבר לכמה עונות בספרד וחזר לארץ למכבי ת"א בגיל 32. jose sosa - היה השחקן הכי טוב שלי בבית"ר, אחרי שעזבתי עבר לסלטה ויגו. freddy guarin - שיחק אצלי כמה עונות בטוטנהאם, מכרתי לאודינזה ב- 7 מיליון. yuval shpungin - שיחק רוב הקריירה בארץ, עבר בהפתעה לברמינגהם כדי לעזור לה להישאר בפרמיירליג בגיל 32. jose luis silva - הבאתי לטוטנהאם, הרבה להיפצע ולא היה טוב מספיק, השאלתי לבארסה, אתלטיקו, נרכש ע"י סביליה. santos - אחת התגליות! הבאתי אותו כאדריאנו הבא לבית"ר, בקושי שיחק אצלי והשאלתי אותו כי היה צעיר מאוד. עבר לסביליה ומשם קניתי אותו בדמי שחרור של 7 וחצי מ'. כיום מככב אצלי בטוטנהאם ובנבחרת ברזיל, ושוויו כ-25 מיליון. silva - לא שיחק כמעט אצלי בבית"ר, עבר לברזיל ממועדון למועדון בסכומי עתק, ולאחרונה נרכש ע"י פורטו ב"רק" 16 מיליון. adil hussein - אחת התגליות הישראליות במשחק, אם לא הכי. קניתי אותו ממכבי ת"א כשהיה בן 17, וכבר אז קיוויתי שהוא יהיה שחקן ענק. אחרי שעזבתי לטוטנהאם, עבר לסביליה, משם לאתלתיקו שם הצליח במיוחד, וכיום הוא בבארסה. יש לי חוזה בטוטנהאם עד 2020, כלומר נשארו לי עוד 3 עונות לתת. הפכתי את המועדון הזה לגדול באירופה, עם השחקנים הכי טובים ומבוקשים בסכומי עתק, אותם הבאתי בגיל צעיר וכיום הם מהטובים בעולם. איזה כייף זה...!! אחרי שיפוג החוזה, אני מתכנן לעבור לאמן את ריאל מדריד המגמגת ולהחזיר אותה לשנים היפות שלה. לא יודע מה עובר על קבוצות כמו מנצ'סטר,ריאל,צ'לסי,ליברפול, ובארסה, המועדונים הגדולים בזמננו כרגע, שאחרי 10 שנים פשוט נופלים! אפשר למצוא אותם בלי בעיה במקומות 16-10 בסיום עונה, עם תקציב אפילו גדול יותר משל היום. מצטער על השחצנות שאולי נראית כאן, אבל אני פשוט מתענג על הכוכבים שלי....חחחח

למעלה