איזה יפה זה...

steelwater

New member
איזה יפה זה...

אוקי, נכון שכתבתי שאני אכתוב את החדשות הטובות שלי היום כי משהו שאני רוצה אמור להגיע? אז הוא הגיע! ואני כותבת על זה! וזה בהחלט חדשות מאד משמחות! ה-DVD של העונה השנייה של Scrubs שלי הגיע ייי!
אני ממש משתדלת לראות פרק אחד ביום ולא לראות את כל התוספות באותו יום כדי שזה ישאר לי להרבה זמן. היום ראיתי את שני הפרקים הראשונים וקומונטרי ל-My Overkill ועוד קצת דברים קטנים ובנתיים אני יכולה להגיד לכם שה-DVD מעולה!!! טוב, אני עוד לא יודעת איך כל התוספות וזה יהיו אבל בנתיים זה נראה טוב. מה שחשוב זה שיש לי את כל הפרקים. למרות שהתוספות זה גם ממש חשוב. וגם בחוץ ה-DVD ממש יפה ומגניב. התמונות בולטות.

steelwater

New member
My overkill

סוף סוף ראיתי את My Overkill! אני כבר המון זמן מחכה לראות אותו. עד עכשיו ראיתי הרבה פעמים את ההתחלה הגאונית שלו עם השיר של קולין היי אבל את ההמשך לא ראיתי. פרק ממש מעולה!!! אהההה, איך אהבתי אותו.
ההתחלה עם השיר גאונית והשיר ממש יפה.
כל הקטע שהשרת מרטיב את ג'ידי ממש מצחיק חחח.
הקטע שכולם נעים כמו על פס נעה ממש יפה.
"It wasn't a mistake, it's not like you fell on her, and then off her, and then on her again" חחח.
כשטוד אומר לבנות עם מי הוא מוכן לשכב ועם מי לא חחח.
בסוף כשדר' קוקס שובר את הגיטרה חחח.
כל הקטעים שטרק וג'ידי שוכבים ביחד במיטה חחח.
כשאליוט עומדת מול ג'ידי בחזיה והיא אומרת לו שיסתכל לפני שיקרה לו משהו בצוואר חחח. הפרק עשוי ממש טוב. פשוט ככה. הם ממש עשו אותו טוב. סדרה גאונית. הפרק הזה גם היה ממש מצחיק אבל ב-Scrubs הפרקים לא תמיד חייבים להיות כל-כך מצחיקים, הם פשוט עשויים ממש טוב וזה אחד הדברים שהכי גורמים לי לאהוב אותם. גם אם פרק הוא לא כזה מצחיק הוא עדיין יכול להיות ממש טוב. ראיתי את הקומונטרי של הפרק. זה ביל לוראנס, זאק ודולנד. הוא היה ממש מצחיק! מה שמבאס זה שהם יותר דיברו על כל מיני דברים סתם כאלה. הם דיברו וצחקו על כל מיני דברים ופחות דיברו על למה הם בחרו לעשות כל מיני קטעים ועל המשחק, הבימוי, הצילום וכ"ו. אני מקווה שזה לא ככה בשאר הקומונטריס. הם דיברו על זה שכל הזמן אותם אנשים מתוסבבים מאחורה ושאחד מהם זה מיקהאד שמאוחר יותר הוא גם קיבל שורות. ומה שהיה ממש מצחיק היה שהם דיברו על הקטעים שטרק וג'ידי במיטה ועל זה שזה פרק קצת הומואי ואז נראה לי זאק אמר שכל הפרקים נורא הומואים, או משהו כזה.חחחח הוא כל-כך צודק! נשפכתי מצחוק מזה. בונא, זו סדרה ממש הומואית חחח.

limors2

Well-known member
איזה כיף לך../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

עבר יותר מחודש מאז שהזמנתי תעונה השנייה והשלישית (ועוד דברים
) וזה עודלא הגיע אלי
אבל אם כבר קיבלת אוי גמאני אקבל עודמעט... הלוואי

steelwater

New member
אהה!!!

הלא נושא הראשון שלי! אוף. זה כל-כך מעצבן. בכל מקרה, מאיפה הזמנת? מלייזר קלאב? כי אני הזמנתי משם. זה התעכב הרבה זמן אז כתבתי להם פנייה. הם ענו ואמרו שאין להם את זה כרגע אבל שברגע שיהיה הם ישלחו. בגלל שהז לקח כל-כך הרבה זמן הם הורידו לי את הדמי טיפול והדמי משלוח.
זה הגיע אחרי חודש בערך. אז אויל כדי לך גם לכתוב להם פנייה ואולי גם אליך זה יגיע בקרוב אם זה הגיע אלי.

limors2

Well-known member
גמני כתבתי להם...../images/Emo54.gif

היו חסרים לי 2 פריטים מההזמנה... אמרו שיגיע בתחילת שבוע שעבר
ואו שהם לא יחייבו אותי על משלוח בכלל, או שיחייבו על משלוח רגיל במקום דרך שליח(הדואר כמעט איבד לי פעם 2 עונות של זהות בדויה אז אני מפחדת ממנו
)- לא ממש הבנתי
העיקר שכבר יגיע

limors2

Well-known member
חע../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

נמאס להם ממני כנראה אז הם שולחים לי את ה2 פריטים שיש להם, וה2 שאין (הסקראבסים
) אמורים להגיע בהמשך השבוע ולהישלח אלי

steelwater

New member
מה הזמנת?

אם את מוכנה, נא פרטי את כל ההזמנה! נראה לי הוצאת הרבה כסף על זה...

limors2

Well-known member
יאפ../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

2+3 של סקראבס, עונה ראשונה של צעירים לנצח וסרט של בילבי שחלמתי לראות אותו שוב כבר שנים כי ממש מתתי עליו, ופתאום ראיתי אותו שם
כל הכסף שלי הולך על דיוידים

limors2

Well-known member
אההא../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

והגיע לי הפופילר והבילבי!

למעלה