איזה יפה זה.. ההיתי השבוע בהופעה של הלהקה הקיבוציתת "פוראמן מאגנום" פשוט יפה! מישהו ראה? מה דעתכם?
X xספירושx New member 4/12/04 #1 איזה יפה זה.. ההיתי השבוע בהופעה של הלהקה הקיבוציתת "פוראמן מאגנום" פשוט יפה! מישהו ראה? מה דעתכם?
ש ש ו ר ט י New member 4/12/04 #2 אני ראיתי היה באמת יפה. פעם ראשונה שראיתי מופע של הלהקה הקיבוצית והם ממש טובים. הסגנון התנועתי לא ממש מדבר אליי ולא עשה לי שום דבר מיוחד, אבל הם בהחלט היו טובים.
אני ראיתי היה באמת יפה. פעם ראשונה שראיתי מופע של הלהקה הקיבוצית והם ממש טובים. הסגנון התנועתי לא ממש מדבר אליי ולא עשה לי שום דבר מיוחד, אבל הם בהחלט היו טובים.
C C a p u C h i n o New member 4/12/04 #5 מדהים... פשוט ההופעת מחול הכי טובה שראיתי! הלהקה הייתה מדהימה, המופע, המוזיקה, הקצב, הכל!!! כל-כך אהבתי!
מדהים... פשוט ההופעת מחול הכי טובה שראיתי! הלהקה הייתה מדהימה, המופע, המוזיקה, הקצב, הכל!!! כל-כך אהבתי!
M maholnikit New member 4/12/04 #6 וואי!!!! איזה כיף לכולכם!!! כל כך רציתי גם לראות!!! ולא יצא לי...באסה...נקווה שהם יעלו את זה שוב באיזור...
וואי!!!! איזה כיף לכולכם!!! כל כך רציתי גם לראות!!! ולא יצא לי...באסה...נקווה שהם יעלו את זה שוב באיזור...
T TheBlackFairy New member 5/12/04 #9 שיר, את היית עם האולפן../images/Emo60.gif שלך במופע שהיה בעין השופט , כלומר יש לך מנוי .
C C a p u C h i n o New member 8/12/04 #10 לאיזה מופע הכוונה? אבל כן יש לי מנוי מחול! גם לך? מהמנוי הייתי בינתיים רק בפוראמן מאגנום! ב-18 לינואר (יום לפני היומולדת שלי חיחי) ההופעה הבאה!
לאיזה מופע הכוונה? אבל כן יש לי מנוי מחול! גם לך? מהמנוי הייתי בינתיים רק בפוראמן מאגנום! ב-18 לינואר (יום לפני היומולדת שלי חיחי) ההופעה הבאה!
נ נעה PJ New member 5/12/04 #7 ראיתי את פוראמן מאגנום יחד עם המגמה הוא היה מאוד יפה בעיניי, הייתי מרותקת. יש כאלו שמתחברים ליצירה הזאת ויש כאלו שלא... אני אישית מאוד אהבתי.
ראיתי את פוראמן מאגנום יחד עם המגמה הוא היה מאוד יפה בעיניי, הייתי מרותקת. יש כאלו שמתחברים ליצירה הזאת ויש כאלו שלא... אני אישית מאוד אהבתי.