איזה ימים עצובים...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
איזה ימים עצובים...

ימים שבהם לא נותנים ליהודים לעלות להר הבית ומתכננים לעקור קהילות שלמות מארץ ישראל רק משום שאלו קהילות יהודיות. בעבר בית"ר פעלה למען זכויות היהודים באיזור הר הבית.. בעבר הבריטים גזרו גזירה האומרת שאסור ליהודים לתקוע בשופר בצאת יום הכיפורים בכותל המערבי, וזאת על מנת לא לפגוע ברגשות הערבים (ואנחנו יודעים כמה הם רגישים..). היישוב היהודי כולל הרבנים של הציונות הדתית קראו לא לתקוע בשופר בצאת יום הכיפורים, אבל בית"ר אמרה בצורה נחרצת "לא". בכל יום כיפורים היו חניכי בית"ר מבריחים שופר לכותל ואז בצורה חטופה היו תוקעים מול הכותל המערבי, החיילים הבריטים שכבר היו מוכנים מול הכותל המערבי היו מתנפלים על ההמון ומכים את המתפללים היהודים בשביל למצוא את השופר אך תמיד נכשלו. יום אחד נמאס לאצ"ל מההתעללות הזאת במתפללים היהודים לכן האצ"ל הוציא הודעה שבה נאמר שאם הבריטים יעזו שוב להכות מתפללים במוצאי יום כיפור אז לוחמי האצ"ל יפתחו באש על החיילים הבריטים במקום. החיילים הבריטים שפחדו מלוחמי האצ"ל מאוד, העדיפו לא להתעסק עם ה"טרוריסטים היהודים" ובאותו מוצאי יום כיפורים אף שוטר לא העז להכות מתפלל יהודי...

...

עלייה להר הבית היא פרובוקציה מיותרת. אני מודע לכך שלאנשים רבים זה חשוב,אך הדבר עלול להצית את כל האזור.

עלייה להר הבית אינה פרובוקציה

תראה אני אדם חילוני, ואני בטח נגד להצית פה את כל האיזור, כן?!? (למרות שאם נסתכל על הצד החיובי זה יכול לשרת יופי את הנסיון לעצור את "תוכנית ההתרסקות" האיומה) אבל לעלות להר הבית זו דרישה לגיטימית של יהודים שמרגישים כי מקום זה קדוש להם, בנוסף זה בשטח של מדינת ישראל ולהיכנס לשם זו פרובוקציה בדיוק כפי שחברון היא פרובוקציה ונצרים היא פרובוקציה ולכן המסכנה המתבקשת היא שאין זה פרובוקציה כלל וכלל להכנס להר הבית בטח כאשר מבקשים מהממשלה ולא פשוט פורצים פנימה... ואם בפרובוקציה עסקינן ובהר הבית, רציתי להוסיף כי חשבתי לפתע כי יש סיכוי שאתה מסתמך על כך באומרך את הדברים הנ"ל טוענים כי שרון נכנס להר הבית לני כ-4 שנים ואז פרצה האינטיפעדה אך זו היא הפרובוקציה כי האינטיפעדה פרצה עוד בטרם כניסת אריק להר הבית ואתה יודע מה נגיד וזה קרה באותו יום נראה לך שאינטיפעדה כל כך מאורגנת וכל כך עוצמתית אפשר לארגן בכמה שעות? זה לוקח ימים, חודשים, שנה ואפילו יותר להכין כזה דבר גדול זה אורגן הרבה מראש תהיה בטוח אז רק שתדע ולא ימכרו לך "לוקשים" המלחמה שבה אנחנו נמצעים ודומותיהה מתוכננות הרבה לפני שהן קורות וזה לא מתחיל ככה בבום פתאום אלה אם זה אבנים וכד' ואז מדכאים את זה מהר מאוד (עיין ערך תקופת ביבי ומערות הכותל דוגמה לאינטיפעדה שחוסלה מהר מאוד...)... שלך בברכת תל-חי וא"י השלמה י.ק....

נכון שהמקום קדוש להם,אך המוסלמים

תופסים את העלייה להר הבית כצעד משפיל,מתריס וקולוניאלי. בעת "שלום" שכזה אין טעם לגרום פרובוקציה כזאת. הפלשתינים רק מחכים לפרובוקציה כזאת כדי שיהיה להם תירוץ לפעול. למה לנו לעשות שטויות?

מס' דברים

1. וחשוב מאוד להדגיש, איננו בעת של "שלום" זוהי אשלייה בלבד ואין לקנות אותה. כפי שכתבתי למעלה הם מנצלים את זמן ה"רגיעה" הזה בכדי להכין את המלחמה הבאה נגדנו (שלצערי תפתח מגבולות הרבה יותר קרובים למרכז הארץ) 2.צעד מתריס וקולוניאלי?! אין זה בדיוק הדרך שבה הם מכנים את הציונות? אזס הציונות היא גם צעד משפיל, מתריס וקולוניאלי? אם כך אז אין מקום בעת כזו, של הסכם חד צדדי או כפי שמנסים לגרום לך לחשוב "שלום"\"רגיעה", למדינת ישראל כי "היא יושבת על שטחים ערבי" (מה שלא נכון היסטורית!!!) מדינה כובשת ולכן בכדי שלא נעצבן אותם לא צריך לנסוע ל-תל אביב, נצרים, נגבה (קיבוץ), אשדוד, באר שבע, חיפה וכד'... 3.אתה יודע מה אני מסכים איתך שאולי זה יעצבן ויגרום לתסיסה אבל אני טוען שאם הם מתכננים משהו אז אם לא יעלו להר הבית הם ימצאו משהו אחר בכדי לפתוח נגדינו במילחמה חדשה... 4.אולי זה ישמע קצת אגוצנטרי וילדותי אך, אני שואל למה כאשר אותי מעצבן כשהם מתפוצצים באוטובוס, אתה יודע מה לא נלך רחוק, כשהם יושבים בהר הבית, ו""ראש הממשלה"" שלהם שאנחנו מנינו ואנחנו פועלים איתו טוען לפלסטין השלמה וירושליים בירתה, "מלכלך" על הצבא וכד' (לפני מס' ימים אם איני טועה כ-3 ימים), גם אותו זה מרגיז ומקומם אז למה אני לא יכול להתפרע או ליפרוע בהם? אתה יודע למה? זה סך הכל בגלל ה"פלצנות" וה"סבוניות" שלנו בדיוק בגלל שאנחנו פוחדים לעצבן פוחדים לעשות ובכלל פוחדים בניגוד להם, בשני משפטים: "לנצח תוכל חרב" ולכן מכיוון שתמיד נהיה לבד ותמיד ישנאו אותנו ויהיו נגדנו הגיע הזמן שנתחיל לדאוג לעצמינו ולעשות מה שאנחנו צריכים ורוצים.... בברכת תל-חי וא"י השלמה י.ק.

עכשיו הבנתי את זה:

אלה שרוצים לעלות להר הבית מעוניינים בהבערת האזור. זה יתרום להם.

אז הבנת לא נכון

אלו שמעוניינים בעלייה להר הבית מעוניינים בעלייה למקום הקדוש להם זאת אומרת אלו שמעוניינים בעלייה להר הבית מעוניינים בעלייה להר הבית ואלו המעוניינים בהבערת האיזור מעוניינים בהבערת האיזור וכך הם גם יעשו אם ירצו בכך (הכוונה לפלסטינים) הם פשוט מחכים שאהיה תירוץ ואם לא נעלה להר הבית זה יהיה ששרון אמר שירחיב את ההיתנחלויות ואם זה לא יהיה זה זה יהיה משהו אחר אבל תמיד יהיה משהו אם הם רוצים להבעיר את האיזור הם ימצאו את הדרך ולכן "מי שרוצה לעלות להר הבית רוצה לעלות להר הבית ומי שרוצה להבעיר את האיזור רוצה להבעיר את האיזור" תחשוב על זה...עלייה להר הבית היא תירוץ היא לא הסיבה האמיתית.... בברכת תל-חי וא"י השלמה יאיר קלויר

למעלה