איזה ייאוש!!!!!

לימונדה

New member
איזה ייאוש!!!!!

היום התעוררתי בשעה 9 (אחרי שהלכתי לישון ב-3 בלילה) בגלל רעשים. ואז חשבתי לעצמי, שאני יכולה לנצל את העירות שלי ולנסות וילד. שכבתי כמו בול עץ במיטה למשך חצי שעה בערך, ראיתי שזה לא עובד , ובנוסף לכך כל בני הבית היו ערים אז ויתרתי. זה נורא נורא מייאש! ועוד דבר, ביום שישי כאשר אמא שלי העירה אותי בבוקר נרדמתי לעוד חמש דקות, והפעם הייתי מודעת לכך שזה חלום ואני יכולה לעשות חצלול, אבל ידעתי שיש בי"ס ואני צריכה לקום... :(( מבאס! לימו.

LucidGuess

New member
תנסי את זה

כבר קראתי המון הודעות בנושא גם בפורומים אחרים, וגם מנסיון אישי, הכי יעיל זה לעשות את זה בערך ב 5:00 בבוקר בזמן שעוד חושך וקל להרדם שוב, ואז גם לא יהיו רעשים של בני משפחה שיפריעו לך, אז תנסי בפעם הבאה ללכת לישון נגיד ב 24:00 ( 12:00 בלילה ) , תתעוררי ב 5:00 בבוקר (אחרי 5 שעות) קומי ל 5 דקות מהמיטה ואז תחזרי לנסות עם מוסיקה שקטה וחלשה ליד המיטה, שימי מוסיקה שאת מאד אוהבת כי אז השיטה ממש יעילה, אם תעשי את זה ככה אני בטוח שלא תהיה לך שום בעיה שוב להרדם. בעניין התזוזות אני חושב שאת צריכה פשוט להתנהג בטיבעיות, לא יקרה שום דבר אם מדיי פעם תזוזי או תתהפכי במיטה או תגרדי, תתנהגי כמו בכל פעם אחרת שאת הולכת לישון הרי בכל לילה את מצליחה להרדם למרות שאת מתהפכת ומתגרדת באוזן נכון? אז למה שעכשיו לא תצליחי להרדם? פשוט תשתדלי לא לעשות את זה כל שתי שניות אלא רק שבאמת את צריכה. אם יגרד לך מאד ברגל ותנסי להתאפק ולא לגרד, אז הגירוד הזה ברגל יפריע לך באותה מידה כמו שכן תגרדי ותזוזי, אז עדיף לגרד כדי שההפרעה תפסיק ותוכלי להמשיך. מקווה שעזרתי לך. LucidGuess

למעלה