איזה ייאוש

NATUSH29

New member
איזה ייאוש ../images/Emo67.gif

אהלן חברים !! שבוע טוב !! אני חדשה בפורום . רציתי לשתף אתכם שממש אבל ממש לא בא לי ללכת לעבודה מחר . העבודה חדשה יחסית , אני עובדת שם מספר חודשים. נכנסתי לתפקיד ניהולי והבוס מושך ומושך אותי באף. כל המוטיבציה שלי ירדה בעקבות כך. אני מרגישה מנוצלת -עזבתי מקום עבודה אחר בשבילו. זה כל כך מתסכל....... אני מחפשת, כמובן, עבודה . העניין הוא שאני יוצאת באמצע העבודה לראיונות ואני חושבת שחושדים בי. זה מקום קטן וכל דבר שאתה עושה רואים שם. זה כמובן לא מונע ממני ללכת לחפש אבל אני חושבת שהבוס מרגיש וזה לא נעים כל כך. הוא שאל אותי מה עובר עליי כי אני לא ניראית כתמול שלשום ותירצתי זאת בענינים אישיים. תקוו בשבילי שאמצא משהו אחר במהירה !!!!!!!!!

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מה זאת אומרת "הבוס שלי מושך אותי באף"
הוא לא נותן לך את מה שהוא הבטיח לתת
בגלל זה את מרגישה מנוצלת
אשמח אם תעני על שאלותי
. לגבי זה שאת מחפשת עבודה, זו זכותך המלאה אם כל כך רע לך. רק תזהרי שהוא לא יפטר אותך לפני שאת מוצאת.

ANNAIS

New member
היי ../images/Emo13.gif

הוא קיבל אותי לעבודה על תקן מנהלת ועכשיו הוא אומר שזה יהיה רק עוד חצי שנה אחרי שכולם יראו פה שאני בקיאה בכל הנהלים והחוקים. בינתיים אני עובדת 10 שעות ביום עם 20 דקות הפסקה כאשר כל יציאה מחוץ למשרד צריך את אישורו. הסכמתי לתנאים אלו מלכתחילה מכיוון שראיתי את הניהול בפרצוף . לכן אני מרגישה מנוצלת. מה את אומרת ??

ממש חוצפן../images/Emo45.gif

למה לא חתמת על חוזה
ואם כן חתמת את יכולה להעיר לו שוב. שעל פי החוזה הוא מפר אותו. אפשר לחשוב "נהלים וחוקים". זאת אפשר ללמוד גם תוך כדי היותך מנהלת. וזה לא לוקח כל כך הרבה זמן. את לא לומדת משפטים
אני מקווה שלפחות את מרוצה מהמשכורת. כי את עובדת 10 שעות ביום שזה יותר ממה שנהוד בחוק. לפחות שישלם לך על בשעה הנוספת.

ANNAIS

New member
../images/Emo10.gif לביאה

אני מסכימה ..... אעדכן אותך כשאצא מפה . תחזיקי לי אצבעות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה