איזה יופי!

lir2004

New member
איזה יופי!

חזרתי מההצגה "הלהקה", שכמובן, קרן ואדיר משתתפים בה... מה אני אגיד לכם?!?!?! מי שעוד לא ראה - רוצו! שחקנים משגעים, זמרים מדהימים! פשוט הנאה מושלמת לכולם! ההצגה שהכי נהנתי ממנה אי פעם! בסוף פגשתי את קרן... איזו אישה! פשוט מקסימה (כמו שאמרתם) באמת מקסימה... דיברתי קצת עם אדיר (הוא קצת מכיר אותי) והחמאתי לשחקנים... אבל בעיקר לקרן (כפרע עליה), שהרשימה אותי גם ביכולת המשחק שלה... היא פשוט כישרון מהלך על שתיים! אמרתי לה שאני בפורום... ושאני גם כותב ושר וזה... קיצ'ר - נהנתי! היה ערב מקסים! ובנוגע לאדיר (כפרע עליו) - האיש הכי מצחיק במדינה! נשבע לכם! אף אחד לא מצחיק אותי כמוהו!

עדי C

New member
שמחה שנהנית../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

באמת הצגה מדהימה
ואדיר קורע מצחוק
"גלישה בצומת גלישה בצומת... יו טרן יו טרן... "
וקרן... נו..
מיקי

Rachel47

New member
יתוש..יתוש..ג'וק ג'וק דבורה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

לא צרעה דבורה
לא דבורה בהלם
סתם דבורה
למרכז אישונים
כל פעם שאני חושבת על הקטע הזה אני נקרעת מצחוק
אני רוצה שווווב

lir2004

New member
אני רוצה שתבינו דבר אחד!

אדיר מילר הוא הבן אדם הכי מצחיק שיש!

Rachel47

New member
אזהו..שלא../images/Emo15.gif

הוא מעולם לא הצחיק אותי עכשיו..אני נמנית עם האנשים האלה..המיוחדים..שצוחקים מ..כלללללל דבר (אני רצינית
) אבל אדיר..מעולם לא הצחיק אותי לא בתוכנית שלו לא בהופעות שראיתי כלום ובהצגה הוא שפך אותי על הרצפה פשוט ככה הופתעתי מאוד מהקטע הזה
והוא בנאדם ממש נחמד במציאות (הוא בא הרבה לארומה
)

חח התכוונתי...../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif

התכוונתי שכתבת את זה בהודעה הראשונה שלך על ההצגה..

אופס

יו אני מבולבלת0-חשבתי שאת זאת שכתבה את ההודעה הראשונה בשרשור.. נו עזבו...אני עייפה ברמות מטורפות

lir2004

New member
כמעריץ מס' 1 של אדיר...

הרשו לי להגיד בפעם ה9,000,000 - אדיר מילר הוא הבן אדם הכי מצחיק שיש! (ואני יודע שאמרתי את זה יותר מדי... אבל אני כמו "סלקום" - ככה זה כשמעריצים! ואכן, אדיר הוא בן אדם מקסים-מקסים-מקסים++++++++++++ וקורע ברמות!!! וקרן... פשוט זהב! גם זמרת מדהימה, גם יוצרת ברמה... יודעים מה?!, בואו אני אגיד עוד משהו על קרן - מבחינתי, היא המחליפה של נעמי שמר ז"ל... היא לא פחות מוכשרת מנעמי, וכולנו יודעים עד כמה נעמי שמר ז"ל הייתה מוכשרת ברמות! וקרן שלנו... אין עליה! והיא גם בת אדם מקסימה, ואני מעריך אנשים כאלה הרבה יותר! למשל אדיר... פגשתי אותו כמה וכמה פעמים בחיים, והוא מודע לקיומי, ולזה שאני המעריץ הכי גדול שלו... ומאז שפגשתי אותו פעם ראשונה - נתתי לו דיסק עם קטע שצילמתי עם חבר, יותר נכון - חבר צילם אותי בקטע של 3 דקות, שאני עושה חיקויים וסטנד-אפ... ונתתי לאדיר, ואחרי יום הוא התקשר ופירגן... ובאמת, גרם להערכה שלי אליו לעלות בצורה משמעותית! וכמו אדיר - גם קרן גרמה לי להעריך אותה הרבה יותר! (ובינינו, הערכתי אותה מאוד מאוד מאוד... גם לפני...).

Rachel47

New member
מעריץ מס' 1 או המעריץ היחיד../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

סתם סתם הכל בצחוק חחח אני זוכרת כשהוא בא לארומה אז הקופאי היה מעט בשוק אבל ישר חזר לעצמו כזה ולקח את ההזמנה ואני הסתכלתי במקרה אחורה למטבח ואני קולטת את כלללללללללללל העובדים של המטבח..עומדים במקום..ומסתכלים עליו זה היה כל כך מצחיק
ו..קרן..פשוט..

lir2004

New member
קרן מאמי!

פשוט מלכה הבחורה הזאת! אם להיות גלויי לב - היא זמרת מדהימה, ואת זה כולם מבינים... אבל בתור אחד שכותב ושר, ובכלל, מתעסק במוזיקה... אני יכול להגיד לכם שהיא פשוט גאון! לכתוב משפט כמו: "מי רועה את זאביך במקומי?" או "זאת שנקמה את חסרוני בלב שלך...". "איתי לא מתעסק ברגשות יותר מדי...". ועוד ועוד ועוד... חבר'ה, אתם לא מבינים עד כמה המשפטים האלה גאוניים! בתור כותב, אני אומר לכם, שהבחורה פשוט גאונה! והלחנים?! - פשוט לחנים קליטים וגאוניים! ובקשר לאדיר... זה קטע קצת רגיש אצלי... אז בלי ציניות כלפיו...

למעלה