איזה יופי...

Yaniv-DC

New member
איזה יופי...

אחרי ההרדמות בשבועיים האחרונים בפורום, עשרים וארבע השעות שחלפו להן היו פוריות יותר, עם למעלה מ-50 הודעות ותגובות. אנחנו כבר חודש באוויר, די חמים ונעים כאן, ועם הגיענו ל-10 עמודים אוטוטו מתחילים לעבור עמודים לארכיון. אגב, עמוד אחד נעלם, אני בודק (מנסה בכל אופן...) לבדוק מה עלה בגורלו. היה לי היום הכבוד והעונג לצ´טט קלות עם גלעד וביג דיל, ומקווה שתהייה לי הזכות לעשות את זה שוב, ואם עוד חברים, ומי יודע... אולי אפילו נראה אתכם פעם... ואחרי הבטחות ודחיות, ותא"י בטח כבר לא אוהב אותי יותר, סופסוף מאמר שנות השבעים יעלה לאוויר בסופ"ש המתרגש עלינו. דבר אחרון לפני שאני הולך לישון: כמו שראיתם, יש ברשותינו כלי חדש - כלי הסקרים. אם יש לכם רעיונות לסקרים - אנא, שלחו אלי לאי מייל (אל תכתבו פה... שתהייה הפתעה). תודות, יניב [email protected]

תא"י שוקל ברצינות לא לאהוב אותך.

זאת כמובן אם תפרסם מאמר מבלי לשלב את שתא"י כתב (וזאת לאחר שהשקיע כל-כך) תא"י.

Yaniv-DC

New member
אם תא"י יואיל בטובו

לבדוק את האי מייל שלו, הוא יראה את המאמר, ופנייה נרגשת ממני בה תא"י מתבקש להוסיף את אשר על ליבו. אם תא"י טוען שאין לו אי מייל כזה, תא"י מוזמן אל המסנג´ר שלי.

Yaniv-DC

New member
כאמור

כשתא"י יואיל בטובו לשלוח לי את תיקוניו ותוספותיו, יתפרסם המאמר. ובהזדמנות זו, הרשו לי לחזור על הבקשה לשלוח לי למייל רעיונות לסקרים, אחרת אני אאלץ לשאול איך אתם מעדיפים את אהוד - עם או בלי הזקן. תודות.

אהוד_

New member
אה! יופי של נושא....

אני הורדתי אותו לפני שלושה ימים, ועכשיו אני מגדל חצי זקן כלומר...נשאר רק הלמטה, אוישששש אני צריך לעשות תמונות חדשות בקרוב, ואתם תחליטו

Yaniv-DC

New member
נו....

עוד בסוף באמת זה יהייה הסקר ואני אבקש ממנהלת הפורומים לשים את זה בדף הראשי... ותשלחו לי רעיונות כבר! אחרת הסקר עוד יהייה האם מקסימושששש ואהוד צריכים לצאת לסיבוב הופעות בחוטיני (לאהוד).

אהוד_

New member
אני בחוטיני?!, לא אבל אני מוכן...

בעירום מלא תמורת סכום כסף לא צנוע

יש לי יש לי יש לי

האם ישראל צריכה לשלוח לארוויזיון אמן צעיר מלא מרץ ופוטנציאל או אמן שבע ומוכר באירופה ועם כשרון מוכח?

Yaniv-DC

New member
כשהייתי בכיתה ה´

הייתה לנו חוברת עבודה בהבנת הנקרא שנקראה "שים לב, הוראות לפניך!". מה לא ברור בבקשה שלי לא לכתוב כאן, אלא לשלוח אלי לאי מייל? חייב לבדוק למה לא מלמדים את זה יותר...

Yaniv-DC

New member
וושינגטון עדיין מחכה לתא"י.

שצץ הערב במסנג´ר אך נעלם כלעומת שבא.

למעלה