איזה יופי!!!!!

איזה יופי!!!!!

עוד שעתיים צריך לקום לעבודה,נחשו מי עוד לא הצליחה להירדם,ומן הסתם כבר אין טעם שתנסה????????. נכון מאוד!!!!!!!!! אנננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננני אני כבר רואה את עצמי נרדמת מחר בעמידה ואת הבוס שלי מנחית לי נבוט בראש... אין מה לומר,מייאש,מייאש העסק הזה,להיות מת מעייפות ולא להצליח להירדם זה לא כייף בכלל... ואם כבר מצליחים זה יותר מדי קרוב לשעת הקימה(באמת תודה רבה....) ואין כבר טעם לישון כי רק קמים עייפים יותר..(בא'סה,בא'סה,ושוב פעם בא'סה) ואסור!אסור לאחר!!!!! מחר איצ'ה המנייאק יהיה בעבודה בבוקר,והוא לא אוהב בכלל שמאחרים...ולא משנה כמה המחשוף שלי יהיה עמוק,איצ'ה כבר ממש ממש כועס, כל כך כועס,שהפעם אפילו המחשוף לא יצילני מידו... אוףףףףףףףףףףףף כמה שאני עייפה.... בכל אופן סתם נכנסתי לקטר לכם קצת,זה מהייאוש,תסלחו לי.... לילה,בעצם כבר,בוקר טוב לכולם...

דנטל

New member
לקטר זה טוב לפעמים

מוריד קצת מהתסכול לדעת שיש מי שקורא את זה ומזדהה איתך ולדעת שאת לא לבד. את תמיד מוזמנת לבוא לפה לקטר ולשתף אותנו בבעיות. והנה גם אני אקטר קצת - כן, הצלחתי להרדם. בערך כזה לקראת שמונה בבוקר. כלומר, נרדמתי גם קודם, אבל התעוררתי כל איזה 5 דקות והסתובבתי עוד פעם במיטה. בסך הכל הסתובבתי איזה מליון פעם. בשמונה בבוקר אני חושבת שממש נרדמתי ליותר משעה. אולי אפילו שעה וחצי. אפילו חלמתי ואני אפילו זוכרת את החלום. בחלום הלכתי לעבודה. עוד הייתי מתחת לבית שלי ואני שומעת יללות של חתולים ואז אני רואה את השכנה שלי מלמעלה ועוד אשה מאכילות אותם (השכנה שלי מלמעלה מאכילה קבוע ומסרסת ומעקרת ומטפלת ב- 30 חתולים בחצר). אני הסתכלתי עליהם והמשכתי ללכת והתרחקתי מהם. בשלב הזה היללות עדיין המשיכו ואז התעוררתי וגיליתי שהחתול שלי מיילל במציאות וזה נכנס לי לחלום. יצאתי מהמיטה בשביל לראות אם הכל בסדר איתו ואני רואה שהוא כנראה סתם מיוחם. חזרתי לישון ואחרי 5 דקות הוא שוב ילל ואז כבר סגרתי את הדלת של החדר. אחר כך התעוררתי בגלל פלאפון. לא עניתי. אחר כך זה כבר היה השעון המעורר שהיה על 12 והעברתי אותו לעוד חצי שעה ואחר כך לעוד חצי שעה, אבל בחמישה לאחת היתה עוד שיחה ועניתי וכבר קמתי לגמרי. פעם לא האמנתי בדברים כאלה, אבל היום אני פשוט שותה פעם בכמה זמן רדבול וזה באמת עוזר לי. קפה אני לא סובלת. היום דווקא היה לי בסדר אז כנראה שבקטע שאפילו הצלחתי לחלום דווקא ישנתי ממש טוב. עובדה שהרעש נכנס לי לחלום ולא העיר אותי מייד. את שותה קפה?

חיה על קפה....

אני מכורה לקפאין,בעבודה אני חיה על קפה וסיגריות זה הדבר היחידי חוץ משטיפת פנים לעיתים תכופות ושמירה על טמפרטורה נמוכה באיזור שלי שמחזיקים אותי ערה... לא הבנתי מה הרדבול עושה?חוץ מזה שהוא נותן כנפיים...

דנטל

New member
לא יודעת בקשר לכנפיים

מעופפת אני דווקא לא כל כך, אבל זה מעיר. יש בזה גם קפאין. זה מעולה בשביל אנשים כמוני שלא סובלים את הטעם של הקפה. חבל שזה מסוכן לחולי סכרת. בקשר למה שכתבת על קפה - זה לא מפתיע אותי. באיזו שעה את שותה את כוס הקפה האחרונה שלך?

ממממממ.....

את הכוס קפה האחרונה שלי אני שותה בסביבות 9 בערב. אבל זה לא הכרחי ומשתנה בהתאם לצורך שלי להיות עירנית... יש ימים(כמו היום)שאני צריכה להמשיך לעבוד מהבית ולכן מן הסתם חייבת להיות עירנית... האמת שעכשיו אני על המחשב עם הג'ריקן קפה ביד בכדי לא לקרוס על המקלדת,כי יש לי ימבה עבודה להשלים עד למחר...

דנטל

New member
את כוס הקפה האחרונה

רצוי לשתות בצהריים. הכוסות שאחרי הצהריים הן גם אלה שעלולות לגרום לנדודי שינה. בנוסף, קפה מפריע לריכוז. נכון - הוא נותן תחושת עירנות, אבל פוגם בריכוז. נסי להפסיק לשתות קפה אחרי הצהריים -> זה אולי יעזור לך לישון יותר טוב -> זה יעזור לך גם בעירנות וגם בריכוז -> זה אולי יעזור לך לסיים את העבודה הרבה יותר מהר -> וחוזר חלילה.

למעלה