איזה יופי

orna44

New member
איזה יופי

דאלאראס בהופעה חיה ברדיו יאסו. תודה לכם.

eliran88

New member
מי שר?

נקבה ששרה את השיר טורנה קטורנה (מקווה שככה קוראים לו, ואם לא אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר). את השיר אני מכיר בביצוע של טריפונס, מי עוד מבצע אותו?

F a d i

New member
אלירן ידידי....כנס!

השיר נקרא EMATHA POS EISAI MANGAS ובשבילך EMA8A POS EISAI MANGAS (ובאותיות יווניות Εμαθα πως είσαι μάγκας ) ובעברית "למדתי שאתה מאנגאס" (את ההסבר למילה "מאנגאס" אתה יכול למצוא באחד השרשורים של החודשיים האחרונים...) השיר בוצע במקור ע"י "כריסטאקיס" CHRISTAKIS והאמת היא שגם אני חשבתי שהוא זמרת...אבל השבוע נודע לי ממקור שאני בוטח בו (אבישי ידידנו) שזהו זמר ולא זמרת...!! (אגב TANASIS שם את עטיפת אחד הדיסקים שלו בפורום לפני כמה ימים בתאריך 13.6) את המילים אצרף לך בפעם אחרת....

eliran88

New member
גדול, פשוט גדול

אני יודע מה זה "מאנגאס" וגם מה זה "מיראקליס" (המילה גם מופיעה בשיר אם אני לא טועה), גם לי הייתה תחושה שאני טועה ולא ידעתי אם לרשום זמר או זמרת, אז הקשבתי טיפה יותר טוב והנחתי שזאת זמרת. אבל מה אכפת לי העיקר שזה אחלה שיר. תודה רבה לך פאדי.

Yasoo

New member
Rדיו Yasoo - לאורנה ב- ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

אורנה יקירתינו באמצע השבוע יש רצפים אך מאחר ואת כל כך אוהבת את דאלארס וגם כמה מחברי כאן נחרוג ממנהגנו ומחר בבוקר משעה 7:30 עד..שיגמר יורגו דאלארס.. איך זה ? ============================================ דף הבית של Rדיו Yasoo או להאזין ישירות לתחנה ============================================ לבעלי מדיה פלייר להעתיק את הלניק ולפתוח דרך קובץ כתובת להדביק ולשמוע http://yasoo.ath.cx:8000 ( לדעתי זה עדיף ) ===================================

F a d i

New member
../images/Emo91.gif דאלאראס ברדיו יאסו

חברים...ממה שידוע לי יושמעו מחר דיסקים ושירים שקשה להשיגם בחנויות פה בארץ...לכן אני ממליץ לכם להאזין אישית אשתדל להתעורר (הבטיחו לי השכמה....) מקווה שתהנו.... לילה טוב

orna44

New member
כיף אפילו לצפות לזה

בטוח שנהנה מאוד. ותודה גדולה ליאסו. לילה טוב.

orna44

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

חיבוקים לרדיו יאסו. הגעתי ב- 7:30 לעבודה כדי להספיק לשמוע דאלאראס ברצף מהתחלה וכבר התחלתי להחליף מצב צבירה. עוד רגע נמס לגמרי. איזה יופי !
היום אשתדל לא לזוז מהשולחן שלי.. תודה
תודה
תודה
תודה

למעלה