איזה יופי!

leeloo

New member
איזה יופי!

הייתי חייבת לשתף את השמחה עם הרבים - אני לא צריכה לקום מחר ב-5 בבוקר! אני יכולה לקום ב-7:15 כמו בן אדם! דיברתי עכשיו עם הטכנאי שמצטרף אלינו והוא אמר שאין כל סיבה שאגיע לבסיס, הרי הכל מסודר, וממילא יש לי סידור עם הרע"ן מבצעים שיום ראשון אני מגיעה מאוחר, אז............ איזה יופי של התחלה לסוף שבוע של רילקסיישן... ואני חייבת לנצל את הבמה להודות לבחורה שאיפשרה את הכל, והאמינה בי, ותמכה בי לאורך כל הדרך, שאכן אקום כמו בן אדם, ולא כמו תלמידת יב' מתוסכלת - מיטלללל!
המשיכי לחשוב על רעיונות שכאלה! חכו ליום חמישי, יהיה מעניין.. ליאת והבית מלון - האיחוד המחודש! שבוע מספר 2!

De-Panther

New member
איזה אושר../images/Emo9.gif בתי מלון זה טוב../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

leeloo

New member
תלוי איזה...

לא סתם, למה שאתלונן? אני מקבלת שבוע של אוכל טוב (בלי שערות..) ולפחות או יותר דופקת פז"מ על עשיית כלום בעצם.. ברינג און דה בית מלון..

מיטללל

New member
יש לזכור

שרק בזכותך, ההשראה והמוזה נחתו עליי... הרואים הולכים- לאן? ... כמה שכולנו יכולים ללמוד ולהפיק מהמשפט הנ"ל... שבוע טוב גם לך מתוקה
תזכרי לקחת איתך את "הזה" של הדחליל. אה, ואת השוקולד.

leeloo

New member
וואי מיטלל אני בהתרגשות מטורפת!!!!

בשיטוטי בנבכי הארכיון של הפורום גיליתי שהתיאוריה הגאונית כבר פורסמה על גביי דפי הפורום והנה הקישור. בנוסף אשלח לך במסרים משהו מאוד מאוד משעשע, רק שתראי איך הייתה ההתחלה.. ומזה בדיוק "הזה" של הדחליל?.... (מנסה לשחזר מילים שאולי אמרתי שפורשו לא נכונה..)

מיטללל

New member
אך שימי לב ליתי

אף אחד לא הבין את התאוריה הגאונית... טוב נו... אפשר להבין.. (ההטעיה שלך במקום!)

leeloo

New member
ברור לי שאף אחד לא יבין..

כמו שאף אחד לא הבין כשהגיתי את התיאוריה הנפלאה הזאת.. אבל מיטלי, דבר אחד עוד לא סגור - מזה "הזה" של הדחליל? אני מסוקרנת קשות..

למעלה