אבל היחידות שטורחות אשכרה להצביע בקדם אירוויזיון הן פק"צות שגילן נע בין 14 ל16... ובסוף תמיד נבחר ה"הראל מויאל" התורן... כל קשר בין האירוויזיון למוסיקה מקרי בהחלט... ואני בספק שלהקה איכותית כמו פ'אנקנשטיין תגיע לזה. במקום זה שלחנו את טיפקס. פאקינג טיפקס. בואו פשוט נגיד דוגרי לכל העולם "אתם שונאים אותנו בצדק", למה לא? עומרי.
הוא באמת נמוך... וד"א צריך גם הרבה כסף בשביל זה ואני לא חושב שפאנקנשטיין יוכלו לקחת עליהם כזה תיק... כי רשות השידור המעפנה שלנו לא ממנת הכל אפיל לא את הרוב בתחרות המטומטמת הזו ואז הרבה מההוצאות נופלות על האומן המייצג... וחוץ מזה ניראה לי שבמילא תמיד נפסיד שם, אז לא לכבוד של פאנקנשטיין ללכת לשם...
רשות השידור לוקחת על עצמה את כל העלויות וההכנות מרגע המוקדמות ועד התחרות(בתנאי שהם יבחרו), ברוב המקרים זה בא אפילו על חשבון עובדים. לא שזה הכי קשור עכשיו, אני יודע, אבל אני לא סובל השמצות שווא.
שהוא הוסיף מהכיס שלו עוד כסף לנסיעה וכמה הוא התאכזב שהוא לא עלה לגמר בייחוד אחרי שהוא שם כסף... והיה מדובר אז במשהו כמו 20 אלף שקל אם אני לא טועה... רשות השיגור לא ממנת הכל, בגלל זה הרבה פעמים אומנים מודיעים שהם משתתפים בקדם אירוויזיון ומחליטים לפרוש באמצע עוד לפני הקדם כי הם מבינים שזה חתיכת תיק ללכת לאירוויזיון וצריך מימון...
על איך משהו כמו 40 שנה אמנים מוכנים ללכת להופיע, חלקם כמה פעמים(בגלגולים אומנותיים שונים). עצם היותה תחרות בינלאומית מייצגת, ועצם היותה רשות השידור גוף ממשלתי- רשות השידור נושאת בהוצאות ומקבלת תמיכה חלקית מהממשלה(כמו כל תחרות בילאומית אחרת עם פרופיל גבוה). וזה אני אומר מידיעה ברורה. אין שום תמיכה כספית פרטית לאמנים שנבחרים לייצג באירוויזיון(אלא אם כן ברצונם לשדרג את החבילה שהיא ברירת המחדל המותנת בחוזה). לא שמעתי על דוד דאור בנושא הזה למען האמת. חוצמזה, מה אנחנו אשמים ששלחו את פאקינג ליאור נרקיס אירוויזיון אחד קודם?? P=
ואני לא מבין גדול באירווזיון אז אולי הוא לא בקטע של לנצח אבל בכללי אני דיי שונא את התחרות הזאת..במיוחד כשכל ארץ יכולה לבוא ולהביא סגנון אחר לגמרי כמו מטאל מול שיר פופ..וזה ממש לא מתאים וזה פשוט מראה אם אוהבים יותר שירי פופ ממטאל..או ההפך אם זה היה מקובע על סגנון אחד אז זה היה יותר נורמלי כל ההשוואות האלה..אבל תכלס נראה לי רוב השירים שם הם זבל..והשיר של טיפקס היה סבבה..לא היה מדהים..וגם לא היה אכפת לי אם הוא יזכה או לא..הוא עזר להם מאוד להופיע בחול ולהכרה בחול ותכלס היה נחמד ביותר.. אני לא מבין מה יש לך נגדו..
טיפקס אחת הלהקות היצירתיות והטובות שהיו בישראל בכל הזמנים ובדיוק היה לי חלום על פוש דה באטן שהוא אחד השירים הטובים שהיו לישראל באירוויזיון בישראל אם לא הכי טוב - מה עם האמירה, מה עם המשקלים... ממך לא ציפיתי לתגובה כזאת, לכלכת!!!
לכל בנאדם יש טעם אחר אני אישית לא מעריך את טיפקס והייתי מעדיף לשלוח פאנקשטיין , מרצדס בנד , סנדרסון , ואולי אפילו אבי ליבוביץ והאורקסטרה מי יודע ! אבל הזבל שאנחנו שולחים לייצג פשוט מזעזע :S עכשיו כל התחרות הזאתי עם בועז מעודה , מוסיקאי אמיתי כותב לעצמו את השירים ! , בכלל רמת המיינסטרים בארץ לא משו לדעתי....
אמיתי כותב לעצמו את השירים ? קודם כל זה לא נכון..אתה לא חייב לכתוב את השירים שלך..וכוכב נולד זה תחרות של קאוורים לרוב ככה שלא הייתה לו יותר מדי הזדמנויות לכתוב לעצמו שירים ולהופיע איתם..אבל אני לא מגן עליו או משהו אני לא אוהב אותו בכלל..אבל זה שמוזיקאי אמיתי כותב לעצמו שירים זה לא בהכרח חובה וזה לא נכון..יכול להיות מוזיקאי מעולה שפשוט אין לו מוזה ממש או שהוא לא יודע לכתוב אבל הוא אחלה מבצע.. זה סתם עוד דרך לתקוף מיינסטרים..אם כבר אז תמצא סיבות אמיתיות לא את זאתי..