נונה סאנשיין
New member
איזה יופי! ../images/Emo9.gif
איך זה שלא ידעתי על הפורום הזה קודם (ניבי, אתה בטוח נמצא כאן, אני כועסת עלייך שלא הראית לי את זה לפני..
)?.. טוב, בכל מקרה, על המאוחר אין להצטער, בלה בלה.. קוראים לי נועה, אני בת 15, אם זה משנה, אני שמו"צניקית, מאמינה במרצ ושלום עכשיו (מספיק?) והסיבה היחידה שאני מעדיפה את מרצ על שינוי היא ששינוי הם קפיטליסטים וכל מה שאכפת להם זה לעשות טרנספר לחרדים או משו, ומרצ הם יותר סוציאליסטיים
אקיצר, תהרגו אותי, אין לי כוח לדפדף בארכיון, אזזז.. אני אסביר קצת על הדעה שלי.. אני מקבלת את כל הדעות של כל האנשים בעולם, לא משנה כמה הן מוזרות (הממ.. יש יותר מדי), עד כמה אני לא מאמינה בהם (איסלאם פונדמנטליסטי) או כמה שנאה שיש בהן (מולדת, האיחוד הלאומי..). אבל עוד דבר שאני מקבלת הוא המשפט "איש באמונתו יחיה", והוא אחד המשפטים המנחים אותי בעולם. אני לא חושבת שיש לי זכות להחליט לפרט אחר בעולם (וכן, זה כולל ילדים- המושפעים מחינוך..) איך לחיות את חייו, במה להאמין, אילו מצוות לקיים ובאילו ימים לא לנסוע בתחבורה ציבורית. אין לי שום בעייה שחרדים כל יום שבת בבית ויתפללו, אבל למה בגלל ה8% המזד
נים האלו 92% מהאוכלוסייה צריכה להיענש? למה לכל כך מעט אנשים יש כל כך הרבה כוח? ולמה אנחנו עוזרים בכך ע"י חוקים מפלים דם מדם כמו חוק טל? אני לא בטוחה שאני כ"כ רוצה חרדים בצבא (זה יעלה כ"כ הרבה כסף למדינה..), ואני אהיה זהירה בנושא הזה, אבל חוקים מפלים? חשבתי שאנחנו מדינה דמוקרטית.. בכל מקרה, אני אשמח להשתתף בדיונים ושרשורים ואף לדעת על פעילויות שטח אקטיביות ולקחת בהן חלק.
איך זה שלא ידעתי על הפורום הזה קודם (ניבי, אתה בטוח נמצא כאן, אני כועסת עלייך שלא הראית לי את זה לפני..